Kirjoittaja

Täällä kirjoittelee reilu kaksvitonen, kesällä 2010 avioliiton onnelliseen satamaan astunut rouva!
Vauvahaaveilut alkoivat jo häiden jälkeen, mutta yrityksen makuun päästiin vasta pari kuukautta sitten. Alunperin oli suunnitelmana lähteä kakkoshäämatkalle vielä talvella, mutta lomat nyt eivät oikein onnistuneet joten päätimme sittenkin ottaa käyttöön plan B:n.. :D
Ja niin siinä sitten kävi, että vaikka ehdin aloittaa raskautumiskuumeilublogin, pärähdinkin raskaaksi jo toisella yrittämällä.
Itsestä tuntuu vähän ehkä jopa epäreilulta se että raskauduin niin pian, siinä missä toiset yrittävät vuosikausia. Mutta ei ehkä pidä ajatella niin että minun onneni olisi keneltäkään toiselta pois. Toisaalta pelkäsin että ehkä olemme yksi heistä jotka eivät heti onnistu, vähän pessimistinen luonne kun olen...

Me asutaan rivitalo neliössä pikkuruisen koiran kanssa. (NIIN, kyllä! Neliössä! ajateltiin kerralla ostaa vähän isompi asunto, jos sitä pikkuväkeä siunaantuu!!)
Nyt yhdestä huoneesta tuleekin vauvan huone! How great is that!?

Kaikki on jännittävää ja uutta! Haluan kirjoittaa tätä raskausajan blogina, joten jälkikäteen on mukava lueskella omia tuntemuksiaan matkan varrelta. Niitä kun tuskin muuten muistaakaan!