tiistai 19. heinäkuuta 2011

RV 39...

Täällä on alkanut rv39. Tuossa jo pari päivää sitten luulin että alkaisi tapahtumaan kun monien tuntien ajan tuli supistuksia noin 5-10min välein. Loppuivat kuitenkin puolilta öin eikä missään vaiheessa alkanut olla kovin kivuliaita. Noh, vähän sitten harmitti kun vähän sitä elätteli kuitenkin toivoa että josko yöllä lähtö tulisi, tai odotti että jatkuisivat seuraavana päivänä tai sitä seuraavana. Juuri mitään ei nyt enää ole ollut eli alan taas uskoa siihen että tuskin se lähtö tulee ennen kuin joskus 3 viikon päästä. TURHAUTTAVAA!!!!! Ei tässä tällä hetkellä olo mitenkään erittäin tukala ole, mutta kuitenkin sen verran että haluaisin päästä mahasta jo eroon. Lisäksi sormiani vaivaa inhottava vaiva, nimittäin tunnottomuus ja pistely. Ensin vain vasemmassa kädessä ja nyt se on alkanut hiipiä myös oikeaan käteen, joka alkaa olla sietämätöntä. Tuntuu ettei pysty näpertämään enää mitään!

kuva

Tänään ollaan ostettu pihaan kasa kiviä, reunakiviä ja astin kiviä, että saataisiin uusi terassi. Itsekin muutamat kivet kantelin, ihan ajattelin että josko se saisi synnytyksen alkamaan jo.. Noh odotellaan. Tuollaiset yläkuvassa näkyvät kekkilän "tetris-kivet" tulee kukkapenkin reunalle ja sitten on pyöreitä astinkiviä ja muutama noita missä on reikä keskellä. Istutan reikiin kukkasia tai sitten kuten kuvassa laitettu ulkotuli näyttää kivalta!

YLLÄRI SITTEN VIELÄ TÄHÄN VÄLIIN... Mies soitti kaupasta josta piti ostaa terassilaudat, että ne onkin sitten LOPPU! Vaikka eilen vielä kun käytiin sielä, niin sielä oli aika reilusti ja ajateltiin että kyllä niitä vielä tänään saa.. Ei sitten. Voi hitto että ottaa päähän!!!!

Tänään on pakko kuulemma mennä kyläilemään vielä miehen kavereille. Kun mies mennyt vähän lupailemaan että tultais. Ärsyttää kun en jaksaisi ja sitten kun asuvat vielä kauempana, niin taatusti alkaa synnytys kun ollaan riittävän kaukana sairaalasta. Plääh, sitten huomenna pitäisi TAAS reissata, anoppilaan. Miksi pitää viimeisillään olevan naisen nyt viime tippaan vielä lähteä sukulaisiin ja kaikenmaailman muihin reissuihin. Ärsyttää suunnattomasti. Viime yönä nukuinkin vielä huonosti kun heräsin ehkä puoli 7 enkä juuri saanut unta sen jälkeen. Ehkä puoli 9stä nukuin 10 asti, mutta hullun väsynyt olo silti! Siksikään ei jaksaisi, mutta noh, noukanduu!!

Mua kyllä nyt ärsyttää taas kaikki. Ihan mahdotonta olla hermostumatta kun on itse vielä tän kokoinen valas ja tuntuu muutenkin ärsyttävältä niiin kaikki vastoinkäymiset ja muut raastaa ihan liikaa. Sorry avautuminen...

MUOKS. myöhemmin: Saatiin terassilaudat kuitenkin, vaikka ei niitä halpoja joita piti saada. Mutta hyvät kuitenkin hiukan kallimmalla! Kyläreissuunkaan ei onneksi enää tänään tarvinnut lähteä! Huh! En olisi jaksanutkaan..:)

9 kommenttia:

 1. kuulostaa hyvältä teidän pihakivisuunnitelmat :)
  paljon tsemppiä ja onnea loppuodotukseen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! :D Toivotaan että te myös löydätte mieleisenne pihakivet! ;)

  VastaaPoista
 3. Voi muru<3 Vissiin vähän hormoneja jylläämässä! ;) Ei muuta kuin petipuuhiin, sillä se vauva kuulemma lähtee tulemaan. Heh.. Haleja. Äläkä synnyttele missään keskellä ei mitään!

  VastaaPoista
 4. Joo no onneksi tämä synnytys tuskin on niin nopea että pusikossa joutuis synnyttään! :D Toivotaan ettei mun tarvii enää kolmee viikkoo kestään tätä mahakasta olomuotoo! Viikkohan tohon laskettuun on mutta kun se ei ole mitään tähtitiedettä, voi tulla huomenna tai vasta 3 viikon päästä!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä synnytyksen odotteluun! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitosta! Tsemppiä tässä tosiaan tarvitaan!

  VastaaPoista
 7. Huh, onpas teillä vauvan syntymä jo lähellä! Ihan yllätyin, kun pitkästä aikaa tänne tulin kuulumisia katselemaan! Tsemppiä vaan kovasti loppusuoralle ja synnytykseen. :)

  VastaaPoista
 8. Niin se vaan hurjan äkkiä menee! melkein ei itsekään uskoisi että laskettuun aikaan on enää muutama hassu päivä ja että viimeistään parin viikon päästä vauva on todennäkösesti jo sylissä! <3

  VastaaPoista
 9. voi vitsi, mulle tulee ihan ikävä tota aikaa kun odotti, että koska tulee lähtö synnyttämään. se jännitys, että kumpi sieltä tulee, minkä kokoinen ja näköinen :') eikä siitä oo kuin reilu 3 viikkoa vasta aikaa! on se vaan jotenkin haikeeta kun raskausaika loppuu, vaikka tuo vauva on kyllä ihaninta ja rakkainta mitä tiedän <3

  VastaaPoista