sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Ensimmäinen "Tee-se-itse" taskuvaippa valmis

Heippa!

Tilattuani myllymuksuilta kaavasetin joka sisälsi materiaalit pariin vaippaan, päätin kokeilla vaipan ompelua käytännössä!

Tässä pari kuvaa vaipasta jonka ompelin, kuva on vähän epäselvä koska se on otettu iltahämärissä.. Laitan myöhemmin parempaa.. Halusin vaan hehkuttaa, koska vaipan ompelu olikin suhteellisen helppoa ja kivaa! Taisin hieman innostua ja aion tehdä pian toisenkin vaipan, ja ehkä kolmannenkin! ;)


Aloitin tuosta vihreästä vaipasta, koska en ollut varma tuleeko vaipan ompelusta mitään vai meneekö vaan hermot ja ihan pilalle! :D Halusin säästää norsukuosista, ettei se ole harjoituskappaleena!

Inhottavaa kun nyt raskauoireinani kummittelevat nyt jalkojen turvotus ja sormien puutuminen ja pistely. Alan saada tarpeekseni tästä raskausajasta.. Saisi pikkuinen tulla jo.. toivottavasti ei kuitenkaan viittä viikkoa enää tarvitse kärvistellä tässä kuumuudessa näiden pallojalkojen kanssa.. :P Nyt (37+5)vielä olisi noin pari viikkoa laskettuun aikaan. Saisi vaan alkaa jotain oireitakin tulla jotka viittaisi edes siihen että synnytys on lähellä kun tuntuu ettei juuri mitään ole. Turhauttavaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti