tiistai 12. heinäkuuta 2011

Yöllinen sairaalareissu...

Yöllä kävästiin sairaalassa. Vauva oli ollut melko hiljainen koko päivän (hiljaisempi kuin yleensä) ja nukkumaan käydessä ei juuri liikkunut vaikka yleensä alkaa mylläys. Liikelaskentaa siinä sitten tehtiin kaksi tuntia, välillä liikuin ja söinkin, eikä saatu 10 liikettä tunnissa kasaan. Olin myöskin vähän miettinyt että onko se kääntynyt eri päinkin kun ne vähäiset liikkeet tuntui jotenkin eri kohdissakin kun yleensä. Sitä sitten lähdettiin ennen kolmea sairaalalle ja mut laitettiin sinne käyrille. Kyllähän siellä pikkuinen alkoi sitten tuuppimaan niitä antureita hetken päästä, ei tainnut tykätä..:girl_haha: Hassua kun ne liikkeet tosiaan osui juuri antureihin!

Hyvin piirtyi liikkeitä käyrille ja supistuksiakin oli sinä aikana ainakin kolme vaikka olin yhden vain tuntenut, eli en aina niitä sitten tunne!
Jouduttiin aika kauan odotteleen siinä lääkärille pääsyäkin ja oltiin superväsyneitä. Naureskeltiin että tässäpä sitä on hyvää harjoitusta että josko parin viikon päästä oltaisiin muissa merkeissä samassa paikassa.

Lääkärikin ultrasi vielä pitkään ja hartaasti ja pelkäsin jonkun olevan pielessä, mutta sanoi sitten että kaikki on kunnossa. Teki koko arvionkin että neiti painaa tällä hetkellä 3,2kg. :lipsrsealed: Noh, selvittiin säikähdyksellä ja päästiimpä samalla tutustuun paikkaan johon sitten ollaan menossa. Viideltä aamuyöstä oltiin vasta kotona!

Hiukan kyllä alkoi taas pelottaa tuo synnytys kun näki siellä sellaisia joilla oli synnytys ihan oikeasti jo käynnissä...Melkein välillä tulee pakokauhu kun tietää että se on vain väistämättä edessä! Huh.. no omaa vuoroa odotellessa vaan sitten..

Kuva otettu tallink princessillä kun käytiin virossa kesäkuun alussa!

4 kommenttia:

 1. Teidän lapsukainen tulee olemaan, jos yhtään la pitää paikkaansa, aika tarkalleen puolivuotta nuorempi kuin meidän poika :) Meillä nimittäin vietetään "6kk-synttäreitä" 24.7. :)

  VastaaPoista
 2. Ai no aika lähelle sitten! :) Toivotaan nyt että tulisi jo viimeistään sillon parin vkon päästä. Alan saada jo tarpeekseni! :D

  VastaaPoista
 3. Hui! Onneksi kaikki oli hyvin. Loppuvaiheessahan liikkeet usein vähenevät, koska vauvalla on vähemmän tilaa ja se kai saattaa myös ennakoida synnytystä... Ehkä pääset tositoimiin pikemmin kuin arvaatkaan:)

  VastaaPoista
 4. No toivotaan näin! :D Eipä sitä vielä osaa ottaa ainakaan ihan tosissaan että lähtö voisi olla käsillä koska vaan.. :D

  VastaaPoista