keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ompelemisen ihmeellinen maailma

Haalari on noin kokoa 56-62
Tällaisen sitten menin ja ompelin tänään! Olen suhteellisen tyytyväinen lopputulokseen. Eihän se ihan täydellinen ole, mutta näillä taidoilla sen voisi katsoa melko hyväksi! Fleecehaalarissa on resorit käsissä jotka muuntuvat tumppuhihoiksi! Voi kuinka olenkaan ylpeä aikaansaannoksestani!

Haalari takaapäin
Kangas on tilattu Myllymuksuilta, hupun  musta sisäkangas on resorikangasta jota on myös hihojen ja lahkeiden suissa. :)

6 kommenttia:

 1. Voi kun on suloinen <3 Toivottavasti masun asukki voi hyvin ja äippä myös!

  VastaaPoista
 2. olipa kivan näköinen haalarit. Mistä löysit kaavan tuohon haalariin? Olisi kiva ommella omalle nuutille vastaavanlainen haalari :) Muistan joskus ommelleeni kummitytölle ja siskontytölle fleecehaalarin käsityölehden ohjeilla, mutta pelkään ettei äidillä ole tuota lehteä enää tallella.

  VastaaPoista
 3. Ragdoll: hyvin voivia ovat, itse ainakin melkohyvinvoiva, mutta voisin kyllä mielellään toimittaa paketin maailmaan pian! :)

  Miia M: Itseasiassa mulla ei ollut kaavaa tuohon ollenkaan vaan leikkasin kankaat yhden toisen vaatteen mukaan, sitten vähän sovelsin siihen hihat ja tuon hupun yhdestä toisesta vaatteesta.. :D Melko usein tulee tehtyä noin, koska ei noita kaavoja tunnu ikinä saavan mistään jos jonkun haluaisi! :)

  VastaaPoista
 4. hitsi oot taitava! :) voikun ku itekkii osaisin..

  VastaaPoista
 5. Kiitos.. :D Eipä tuo nyt niin vaikeaa ollut! Tietysti jos ei ole yhtään aiempaa ompelutaustaa, sitten ehkä hankalaa. Ja välillä tietysti se että hahmottaa kuinkapäin mikäkin pala tulee ettei ompele saumaa ulkopuolelle jne. aiheuttaa päänvaivaa kun ei meinaa hahmottaa! ;D

  VastaaPoista
 6. Voi ei miten sulonen <3 Pitäisi varmaan itsekkin kaivaa ompelukone esiin ja alkaa jälleen terästämään taitoja vaikkapa pojalle jotain tehden! :)

  VastaaPoista