maanantai 11. heinäkuuta 2011

Pizzailtaa!

Tällä kertaa päädyin buzzaajaksi stoneoven pizza-kampanjaan.. Eli pääsimme herkuttelemaan stoneovenin uusilla tradizionale pizzoilla ja kertomaan niistä mielipiteemme.. Tehtävänä oli maistaa ystävien kera kolmea eri makuvaihtoehtoa pakastepizzoista; Mozzarella, salami ja tonnikala.

En aina tykkää kaikista pakasteen pizzalaaduista kovinkaan paljon, joten odotukset eivät ainakaan olleet katossa. Monet pakastepizzat kun ovat mauttomia ja pohjat pliisuja.

Pohja näissä pizzoissa sen sijaan olikin melkoisen muhkea.

Tässä pizzat parhaus järjestyksessä. Mozzarella pizza olikin oma suosikkini. Ehdottomasti mehukkain ja pohja oli ihanan rapea ja paksu.

stone oven tradizionale- mozzarella

Kakkosena tuli salamipizza.. Myöskin ihan kohtalaisen mehukas, joskin vähän yksitoikkoinen täytteissä.

Stone oven tradizionale-salami


Kaikista huonoimmaksi äänestäisin tonnikalapizzan. Se oli kaikin puolin pettymyksellisin. Kuiva kuin mikä, pohja oli oudon muotoinen eli ei pyöreä ja täytteetkin oli vähän lätkäisty miten sattuu. Esimerkiksi sipulia löytyi iso möhkäle reunasta. En muutenkaan sanoisi oliivin ja punasipulin olevan paras yhdistelmä tonnikalan kanssa..


Tässä kuva sipulimöykystä :(

Kaikenkaikkiaan pizzat saavat kuitenkin arvosanakseen 8. Asteikolla 4-10. Maku oli hyvä ainakin kahdessa näistä ja voisin ostaa uudelleenkin noita kahta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti