keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Oli taas pakko tilailla...

Tällä kertaa siis tilauksessa on osoitteesta  www.amazon.co.uk seuraavia juttuja..

Tilasin siis Philips aventin SCF 310/20 manuaalisen rintapumpun, koska sen sai noin 18e hintaan tuolta, ja ymmärtääkseni suomessa maksaisi vähintäänkin noin 40e. Sähköistä en raaskinut ostaa, kun eihän sitä tiedä tarviiko tuota edes, mutta on sitten ainakin valmiiksi olemassa jos tarviikin.


Philips avent SCF 310/20, vuoden 2011 mallia.

Aventin classic pulloja newborn flow tuteilla 3kpl yht:11,30e


Tämä aventin nokkamuki oli jo yli 6kk vauvalle, mutta en voinut olla tilaamatta! 4,25e/kpl


Muualta vielä tilattuna(tikkunekusta) tällainen tuttiketju canpol babies

Tuttiketju oli yksi niistä turhakkeista joita en ollut vielä hankkinut.. 

Tämä monikäyttöinen iso 80x80cm kokoinen flanelli tuli tilaajalahjana tikkunekusta, siellä oli paljon kaupanpäällisiä valittavana mutta ne pitää itse klikata ostoskoriin ja ne saa vain yli 35e tilauksesta!

 Tuossa aiemminhan amazonista kotiutui meille jo itkuhälytinkin.

Philips avent SCD525/00 hinta amazonissa 60,55e, suomessa noin 99,90e Mm. näitä ominaisuuksia tässä laitteessa on:

  • Energiaa säästävä Eco -tila
  • Merkkivalot ilmoittavat äänitasosta
  • 330 m:n kantoalue
  • Voi tarkkailla vauvan huoneen lämpötilaa(tämä oli lähinnä extraa mulle)
  • Kauko-ohjauksella aktivoituva yövalo ja kehtolaulut(lähinnä extraa myös)
Tämä laite on ihanan köykäinen ja näppärän oloinen verrattuna vanhemmanmallisiin itkareihin! Pistokkeet tässä  hälyttimessä oli brittimallia, joten adapterin joutuu hankkimaan tai käyttämään vain paristoilla! Mutta onnistuuhan se niinkin eikä adapteri paljoa maksa!

Tänään saapui myös green me:stä ja tikkunekusta tilaamani Bumgenius (2kpl), patapum (1kpl) ja fuzzi bunz (3kpl) kestovaipat!!! (+tikkunekusta muut tuotteet) Pyörittelin niitä tuossa juuri ihan innoissaan! Enää puuttuu se vauva jolle pukea niitä! :)Värit ovat mielestäni aivan ihanat. Yksi poikien värinen fuzzi tuli tilattua, mutta eipä se nyt niin tarkkaa ole noissa kun eivät kuitenkaan näy vaatteiden alta!

Lisäksi tuli ellokselta uusi paketti, tilasin siis toisetkin turkoosit verhot. (samoja joita siis yhden paketin olkkariin jo tilasin aiemmin, nyt piti saada keittiöönkin kun olivat niin ihanat)Tähän uuteen pakettiin olin ujuttanut mukaan vielä vauvalle 68cm setin vaatteita

www.ellos.fi
Tuo kettukuosi oli niin suloinen kun siitä tulee mieleen meidän koira.. <3 Settiin kuuluu kahdet housut, kaksi kietaisubodya, yksi kietaisupaita, myssy, tossut ja trikooviltti! Mies vähän ihmetteli kun taas tulee vaan vauvanvaatetta. NO empä ainakaan itselleni ole juuri mitään aikoihin ostanut, pienelle vaan! :)

Aloittelen tuossa kohta myös ompeluprojektia. Teen vauvalle ihanasta poro-fleecekankaasta pienen haalarin! Palat onkin jo valmiiksi leikattuna, että eikun ompelemaan vaan! ;) Laitan sitten kuvaa valmiista ihmetyksestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti