torstai 1. syyskuuta 2011

Ristiäiset tulossa pian...

Päätin tulla vilkaisemaan välillä blogimaailmaan.. :D

En olekaan käynyt hetkeen!

Kuulumisia: Meidän neiti on kasvanut aikaslailla.. Alkaa 56 kokoiset bodytkin oleen jo pieniä neidille. Jotkut niistä vielä juuri mahtuu, mutta vaipan kohdalta kiristää vähän, varsinkin kestovaippojen kanssa niitä ei enään voi pitää!

Neuvolaan ollaan menossa ensi viikon alussa, sitten selvinnee tytön paino ja pituus. Siellä on ny meneillään joku henkilöstövajaus, niin ettei olla meidän omalle terkalle päästy vielä kertaakaan!!! :( muutenkin viime käynnistä on jo varmaan ainakin 3 viikkoa..

Ristiäisiä suunnitellaan tässä, ne on 11.9. ja nimi on kaiketi sitten päätetty pitkällisen soutamisen ja huopaamisen jälkeen. Tyttö saa kolme nimeä. Ensimmäinen niistä on harvinaisempi, koska noista suosituista nimistä mikään ei tuntunut omalta ja aina jompikumpi tunsi jonkun joka tuli mieleen jostain ja siksi sitten joitain nimiä ei hyväksytty. Voinen paljastaa tässä muutaman oman suosikkini joita ei kuitenkaan valittu neidille (lähinnä toisiksi ja kolmanniksi nimiksi oli ehdolla) Saralina, Leanna, Lilianna. Nämä oli siis sellaisia joista olisin itse tykännyt mutta mies ei juurikaan. Päästiin sopuun nimistä sitten ja kaksi viimeistä neidin nimeä on hiukan tavallisempia. Jos neiti ei etunimestään tykkäisi, voisi käyttää 2. tai 3. nimeään kutsumanimenään! Etunimi ei kuitenkaan ole mitenkään ulkomaalaisen kuuloinen vaikka onkin harvinaisempi.. Ehkä tulen ainakin nopsasti väläyttäämään nimen täällä kun ristiäiset on ohi.. :) Ristiäisiin tilataan kakku varmaan yhdeltä kaverin tutulta, jonka ihania kakkutaideteoksia voit vilkaista täältä: http://naminpaja.blogspot.com/
Meille tulisi varmaan kakkuun sellaiset pikkuriikkiset tyttömäiset kengät jotka näkyy yhdessä kakussa tuolla olevan. Sen näet tästä linkistä: ristiäiskakku.

Neiti onkin nukkunut nyt ihan ok, kun otettiin käyttöön perhepeti. Vauvan sänky on sivuvaununa vieressäni, ilman laitaa. Tosin vauva nukahtaa viereeni aina tissille ja siihen jääkin yöksi, koska heräisi jos retuuttaisin oman sängyn puolelle. Nyt meillä mennään nukkumaan siinä 12 aikaan tai sen jälkeen. Tankkauskausi on aina iltaisin, joskus venyy vaikka kahteenkin asti. Sitten vauva nukkuukin ehkä 4-5h putkeenkin jo. Yksi yö mentiin niin että 2 nukkuun, heräsi ekan kerran siinä 7 aikaan ja sitten nukuttiinkin vielä johkin 10.30-11 asti! :)

Tällaista tällä erää!
Koitan taas palata asiaan tässä vähän useammin!

1 kommentti:

  1. mun blogi menee salaiseksi ja jos haluat jatkossa päästä lukemaan, niin laitatko mulle s-postia leppakerttu7@gmail.com :)

    VastaaPoista