maanantai 31. lokakuuta 2011

Pikku-apinamme kasvaa... (+ pari kuvaa!)

Me oltiin viime viikolla 3kk neuvolassa ja mitat olivat: 60,6cm ja 6670g ja pipo 39,0cm.
Lisäksi jouduttiin alkuviikosta käymään verikokeessa josta ei loppujen lopuksi tullut mitään! Kun suoni oli pikkuisella jotenki hukassa.Eli turhaan siis suonta ronkittiin ees.. Kauheeta rääkkäystä oli kun toinen huusi vaan. Me ollaan siis mukana diabetes tutkimuksessa, siksi siis verikoe.

Pikku-apina roikkuu kiinni äitin naamassa..

Ollaan mukana myös unitutkimuksesta, joka on osoittautunut melko työlääksi. En tiedä pitäisikö keskeyttää koko tutkimus osaltamme. Siinä pitää vähän väliä täytellä hirveitä nippuja lomakkeita, ja sitten jotain uni/ruokapäiväkirjaa aina viikon ajalta. Se jos joku on työlästä!

Meidän kädet vierekkäin
Meillä tuo nukkuminen on nyt harjoittelun alla, siis se että tyttö oppisi nukahtaan ilman rintaakin. Koska jos se laitetaan vaikka mummolle hoitoon, eihän sitä nukuta millään! Mutta nyt siis muutamana iltana onnistunut sänkyyn nukuttaminen tankkaamisen jälkeen. Eilenkin huitoi ja viuhtoi sängyssä varmaan vartin. Laitoin tuttia suuhun ja pidin kättä Jenin toisen käden päällä ettei pääsisi viuhtoon. Lisäksi huone oli säkkipimeä, koska käytämme pimennysverhoja ja laitin oven kiinni. Lupaavalta vaikuttaa. Ekan unipätkän siis nukkunut omassa sängyssä ja sitten ekalla syötöllä aina taidan nukahtaa niin että en sitten enää ole siirtänyt omaan petiin vaan siinä koisaa aamuun asti! Meillä tuo herätyskeiju pitää huolen siitä että nyt kun kellot siirrettiin, me herätään 8-9 aikaan!

Jeni ratsastaa Nallella!

Nyt pitää taas mennä!Laittakaa nukutusvinkkejä jos jollain on hyviä!

2 kommenttia:

  1. Voi pikkuista. =) On niin hassua edelleen miettiä, että teillä tosiaan on pikkarainen, ettekä ole enää vain te kaksi. ;)

    VastaaPoista
  2. kannattaa kokeilla soittorasiaa. Meillä käytettii soittorasiaa 1v ikään asti ja sen muusiikin aikana neiti yleensä aina nukahti.

    VastaaPoista