perjantai 25. toukokuuta 2012

Cyprus 16.-23.4

Matkustimme siis viikoksi kyproksen lämpöön, Larnaca bayhin, Sandybeach hotelliin. :) Tyttö oli tietenkin mukana. Aikamoista showta oli kyllä toisinaan, eikä reissu ihan silkkaa loikoiluakaan ollut. Yllättävän hyvin kaikki meni kuitenkin!
Kerron tässä nyt vähän mitä otettiin mukaan yms, ehkä vinkiksi muillekin!

Sandybeach hotel Larnaca

huojuvat palmut

Hauska kivi lähellä hotellia

Otimme kaikki lapsen ruoat mukaan, lähinnä HIPP- merkkisiä muovipakkauksissa myytäviä soseita, ja pahvitetroissa myytäviä hedelmäsoseita, puurot yksittäispakatuissa pusseissa..(painavat vähemmän) Vedenkeittimen veimme myös hotelliin mukanamme, koska muuten ei olisi saanut mitään ruokaa/maitoa lämmitettyä, eikä puuroakaan! EI sillä, kyllä me kylmääkin ruokaa jouduttiin tytölle antamaan, kun aina kaupunkireissulla ei ollut mahdollista lämmitelläkään, mut eipä tuo valittanut! Onneksi on tottunut myös maitoa juomaan huoneenlämpöisenä!
viimeisen illan iltapala hotellissa :)

meidän tytön eväät.. :D


Meillä oli matkarattaat mukana, mikä oli kyllä mukavaa, kun tytön sai myös nukutettua noissa päiväunille. Meidän matkiksissa kun menee tuo selkänojakin makuuasentoon.. ;) Joka päivä me koitettiin saada löhöilyaikaa nukuttamalla tytön altaalla ollessamme, siinä se nukkui välillä parikin tuntia. Meillä oli myös aurinkovarjo matkarattaissa joka oli kanssa aika kätevä.

nämä on hotellin uima altailta!

Käytiin myös melkein joka päivä bussilla läheisessä kaupunginkeskustassa, sinne kesti bussimatka 15min, ja se maksoi 1e/naama.. joten ei paha..  Jeni kulki mukana matkassa tosi kiltisti!

Jenin "matka-mauna" jonka tarkoitus on matkustaa aina mukana ja siitä otetaan joka reissussa kiva kuva...

Käytiin me yhdessä nähtävyydessäkin, taustalla tykit.. :D

Nähtäväähän tuolla ei ollut juuri mitään.. Shoppailuksi ja lapsen ehdoilla oleiluksihan tuo meni, mutta eipä se itseä haitannut! sai kuitenkin lomailla.. :)Hotellin nurmikolla istuskeltiin!


On the beachvarpaat meressä


Matkan jälkeen Jeni onkin oppinut vaikka mitä! Ensin opittiin  konttaamaan heti kotiuduttuamme,  äitienpäivän jälkeen se sanoi "äiti" ja onkin hokenut sitä paljon, en tiedä ymmärtääkö se mitä se tarkoittaa...sitten nyt pari päivää taaksepäin se oppi nousemaan seisomaan tukea vasten!!! :O

Kotiin päästyämme seuraavana päivänä saapui myös uusi muhkea sänkymme, ahh.. oli mukava olla taas kotona!

1 kommentti:

  1. Kylläpäs teillä oli ruokaa mukana! Hassua miten tuollaiset ei tule mieleenkään, kun ei itsellä ole mukuloita. ;)

    Onpas Jensku kasvanut. =)

    VastaaPoista