tiistai 27. marraskuuta 2012

Britax b-agile rattaiden käyttökokemuksia

Meillehän tuli kesällä nuo britaxin b-agile rattaat! Ensin olin sitä mieltä et JES nää on parhaat. mutta... Nyt niissä on kyllä paljastunut ikävä huonopuoli.. :( En tiedä onko tämä vain tässä meidän kappaleessa (koska kavereilla on samanlaiset rattaat, ja mielestäni siinä ei huomannut yhtä paljon) tai johtuuko kun nää meidän on tilattu amazonista ja on jotain vanhempaa mallia tms.

Mutta se ärsyttävä asia näissä on:  selkänoja on jotenkin liian makavaassa asennossa vaikka sen kiristäisikin kireimmälle mitä sen saa! :( Joudun käyttämään tytöllä siinä selän takana jotain tyynyä että tykkää istua näissä. Melkeen oon jo alkanu katuun että edes lähdin koko vaihto operaatioon, kun ei tavallaan sen parempi oo tääkään kun se edellisten rattaiden ärsyttävä "vika".
Selkänojan säätö on tällainen,noista naruista vedetään niin kiristyy, en tykkää yhtään!

Kasausmekanismi on kyllä huippu, nappi painetaan pohjaan...


Ja kiskaistaan tuosta lenkistä joka on rattaissa istuttaessa lapsen pepun alla.Kokoontaitettuna tosi pieni paketti,varsinkin jos ei ole tuota turvakaarta, joka ei ole pakollinen


selkänoja makuuasennossa

Tässä selkänoja ylimpänä mihin sen saa!! :(

Jos aurinko paistaa matalalta tai muuten vaan päikkäreiden ajaksi voi avata kuomun isommaksi. Siihen päälle kyllä laitoin harsoa ettei paista aurinko sitten tosta verkkokohdasta.

Suhteellisen tilava tavarakori

kurkistusaukko/tuuletusaukko

Eli kiteyttäisin:

plussat
- hyvä tavarakori
- Hyvin ketterästi kääntyilevät pyörät, jotka voi lukita myös suoraan meneväksi
- Kuomun säätömahdollisuus
- työntökahva tukeva.
- Näihin saa kiinnitettyä britaxin turvakaukalon tai vaunukopan
- kasautuu superhelposti vaikka yhdellä kädellä.
- kasattuna vie erittäin vähän tilaa.
- Näihin muuten nyt saatavana myös talvirenkaat!!!

Miinukset
- Selkänojan säätömahdollisuus ISO MIINUS
- Hiekkaisella pinnalla täristää aika paljon (niin kyllä varmaan suurin osa matkarattaista)

En nyt muuta huonoa keksi noista, mutta tuo selkänoja juttu on sen verran ärsyttävä että en tiedä haluanko hankkia tulevalle lapselle britaxin kaukalon näihin vai vaihtaa taas.. :P Mietin kyllä myös sitä mahdollisuutta että olisin vaihtanut nämä britaxin b-dualeihin. Jos sitten kahden lapsen kanssa olisi sellaisille tuplarattaille käyttöä. Tällä hetkellä aatteissa olisi käyttää emmaljunga citycrosseja sen sisaristuimen kanssa, sehän on vähän kuin tuplat, se tosin ei kaupoilla ollessa ole kovinkaan kätevä sitten kun ei käänny pienessä tilassa. B-dualeissa on kyllä tuo takarenkaiden väli vähän suurempi kuin agileissa, että tuskin sekään järin kätevää jos taas jää jumiin hyllyjen väliin. :P
On nuo dualit kyllä koottunakin aika paljon isommat kun agilet. Mut ehkä pitää nyt vielä sit miettii tätä asiaa. Kuinka paljon noille sit on käyttöö loppupeleissä! et kävisinkö ees kovin usein kahden lapsen kanssa sellaisissa paikoissa joissa ei emmaljungilla pääse!
4 kommenttia:

  1. Heip. Mites tuo jalkatila, jääkö muksun jalat roikkumaan esim. nukkuessa, saako sitä säädetty?

    VastaaPoista
  2. Jalkatilaa ei varsinaisesti saa säädettyy, mut sen jalkaosan voi "pullauttaa" ylöspäin, niin et ei oo ihan niin alasuuntaan! (eli kun kangas on niin jäykkää niin painaa sen sieltä alapuolelta ylöspäin niin vähän suorentaa, jolloin tossa vois ehkä käyttää vaikka kantokassia.

    VastaaPoista
  3. Meillä myös nämä rattaat, saman miinuksen olen huomannut eli selkänoja ei nouse aivan pystyyn (viim.kesänä ostetut rattaat). Nyt kuumeisesti etsin hyttyssuojaa mutta EI en löydä mistään!

    VastaaPoista