maanantai 25. helmikuuta 2013

Remonttiharmitus

Pakko tulla tänne purnaamaan.. :P Meillä on ollut viimeisen kuukauden aikana vähän remppaa päällä! Ensin tehtiin lastenhuone uusiksi, kuvaa voin laittaa myöhemmin, vielä en ole kuvia ottanut kun ei ole täysin valmis, taulut yms puuttuu seiniltä!

No ei ole se asia joka nyt harmittaa.. Vaan se kun samaan syssyyn oli tarkoitus rempata kylppäriin uudet kalusteet. Noh, ne tilattiin ja ne saatiinkin jo.. MUTTA.. me ollaan nyt sitten tilattu väärää kokoa, ei olla enää tarkistettu paikanpäällä riittävän tarkasti. Tasot ja kaikki tuli erikoissyvinä, ja nyt näyttääkin siltä että tuo 70 cm on vaan liikaa tilaa vievä ja nyt ihmetelläänkin mitä ihmettä ollaan oikein ajateltu kun noi on tilattu.
Laatikostoon on tullut vääränlaisia osia, koska nyt siihen ei pysty asentamaan mitään allasta tai muuten ei saa ylempää laatikkoa auki.(laatikon takapääty on metallia, sahaappa siihen sitten reikää, vähintään pitäs tulla putkille reikä.) En tiedä miten meille on myyty tollaset laatikostotkin kun selkeesti sanottiin että allas tulee siihen tasoon, ei mitään tolkkua!!!!

tällainen allas meillä olis sitten myytävänä, ilman tota hanaa


Lisäksi tilaamamme käsienpesuallas on nyt liian syvä, ja veisi lähes koko laatikon verran tilaa! joten ihan turhaa. Yritettiin saada sitä vielä vaihdettua, mutta netrauta ei pysty kuulemma joustamaan yhtään kun 14 päivän palautusaika on mennyt umpeen. :( Joten siinä meni ainakin 200e hukkaan jos ei saada sitä myytyä..Lisäksi joudutaan sitten pienentämään/sahaamaan tuota laatikostoa niin että siitä tulis vähemmän syvä. En kyllä yhtään tiedä mitä siitäkin tulee vai meneekö suteen ja saveen sekin homma.

SAPETTAA JA ÄRSYTTÄÄ SAIRAASTI!

sori tilitys ja kiitos jos joku jaksoi ees lukea..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti