tiistai 28. heinäkuuta 2015

New round.. (!!!)

Meillä pukkaakin nyt vähän elämänmuutosta taas. Meille nyt olisi helmikuulle tulossa vielä kolmas pikkuinen.  Kovinkaan suunniteltu tätä ei oltu, mutta kerrastakin voi flaksi käydä ja tässä sitä nyt ollaan ihan onnellisina mutta vähän kauhunsekaisin tuntein :D
ollaan toki jo hetki tiedetty asiasta, mutta en ole sitä tänne vielä laittanut kun jotkut tutukin tätä blogia lukeneet.

Täällä tällä hetkellä menossa 12+4 ja ultrassakin ollaan pikkuista päästy katsomaan jo reilu viikko sitten np-ultrassa. :) niskaturvotusta oli 0,68 ja riskiluvut ainakin vaikutti varsin hyviltä!

Kerkesi pikkuinen tuossa jo kerran vanhempansa peläyttäkkin pienellä rusehtavalla vuodolla viikolla 10+0. Onneksi oli täysin hyvin kaikki kun pääsin ylimääräiseen nopeaan ultraan terveyskeskukseen neuvolan lähettämänä. HUH. kyllä sitä kaikenlaista ehti jo ajatella, että tässäkö tää ny oli, ja oli kuitenkin jo ehtinyt kiintyä pikkuiseen.

Varsin oireeton tämä raskaus on ollut tähän asti. En osaa oikein sanoa että kumpaa ekaa muistuttaisi enemmän, ehkä tuosta toisesta oli alkuun vähemmän oireita, mutta taas nyt on naama kukkinut ja ruokahalu on aika olematon. kun taas muistaisin että toisesta oli naama hyvässä kunnossa ja ruokahalu parempi. Saa nähdä kumpi sieltä nyt tulee. Vähän enempi ollut kyl tyttöfiilis. :)

Onneksi muutettiin isompaan asuntoon, omakotitaloon vuosi sitten ja täällä kyllä tilaa on sille kolmannellekin. Autoakaan ei jouduta vielä vaihtamaan yhden lisälapsen takia. :) mutta enempää tuskin on luvassa ainakaan! ;)

En lupaa mitään mutta saatanpa alkaa kirjoittelemaan enempikin tästä kolmosesta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti