keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Vaunut ja muita ostoksia!

Heippa taas pitkästä aikaa! En ole saanut aikaiseksi tehdä postausta vaikka asiaa olisikin ollut jo aiemmin! Nimittäin olen kotiuttanut meille aika joukon tavaraa vauvaan liittyen! :D Ja roikkunut tunti tolkulla huutonetissä! :D Tässä muutamat suurimmat ostokset/ hankinnat...Ostettiin siis nämä käytettynä 200 euroa huutiksesta. Tuo kantokoppa on ihan uusi, käyttämätön. Muuten toki vähän käytön jälkiä näkyy, mutta meinattiin ostaa juuri nämä Hartanin topline:t uutena ja saksastakin tilattuna hintaa olisi tullut yli 500e joten melkoinen säästö! Tietysti nyt väri ei ole ihan yhtä kiva kuin se jonka olisin saksasta tilannut! (nimittäin olisin halunnut tumman violetit) Mutta tämä värikään ei ole mitenkään huono, tuo beigesävyinen nyt kuitenkin käy kummalle vaan.. :)

Ikeassakin vierailtiin ja sieltä ostettiin tämä hemnes-lipasto, hoitopöytä lisäosalla.. Lipastoon aiotaan kyllä kahvat vaihtaa, en tykkää noista nupeista.. Laitan kuvaa kunhan ollaan löydetty jotkut sopivat rautakaupasta!

Pöydän päällä komeilee miehen amerikan tuliais pehmolelu. Toinen tuliainen oli gymboreen kirahvi/eläinkuosinen valkoinen body.. Otan vaatekuvia myöhemmin, jahka loputkin huutis- hankinnat tulee postissa.. :D


Lisäksi meille kotiutui Brion primokaukalo, joka tuli siis vauvalehdeltä tilaajalahjana..

Nyt tällä viikolla on alkanut ikävät alaselkäsäryt, inhottavaa... Kuuluu varmaan asiaan mutta toivotaan etten joudu kohta jäämään sairaslomille sen takia.. :( Muuten olo on ollut hyvä, vatsanahkan kiristämistä lukuunottamatta.. Töitäkin olisi jäljellä enää reilu kuukausi jos jään kesälomalle toukokuussa!

7 kommenttia:

 1. Täällä uusi lukija ilmoittautuu :) Kiva blogi sulla! Jään seurailemaan.

  VastaaPoista
 2. On edelleen hassua ajatella, että teitä on pian kolmas osapuoli! Hassua, miten asiat muuttuu niin nopeasti.. Kai se on pakko aikuistua. ;) heh..
  Toivottavasti kivut hellittää! haleja<3

  VastaaPoista
 3. Ira: Kiitsa ja tervetuloa lukemaan! :)

  Ragdoll: Onhan se melkein itsellekin välillä niin outoa kun sitä alkaa miettimään.. Kaikki tuntuu kyllä paljon todellisemmalta kun on haalinut ympärilleen tavaraa joka muistuttaa jatkuvasti uudesta tulokkaasta! :D Halit kans! <3

  VastaaPoista
 4. joko olet löytänyt hoitopöytään uudet kahvat? meillekin on tulossa tuo ikean hoitopöytä ja olen myös harkinnut nuppien vaihtamista.. mutta jääkö niistä sitten ikävät reiät laatikoihin kuitenkin?

  VastaaPoista
 5. Ei olla vielä käyty ostamassa, mutta otettiin taannoin rautakaupassa niiden leveiden kahvojen etäisyysmittoja ja kun kotona mitattiin tuo reikien etäisyys niin taisi joku niistä mitoista täsmätä! :) Pitänee poiketa rautakauppaan lähiaikoina ostamaan kahvoja! ;)

  VastaaPoista
 6. Heei, sullahan on laskettu aika vain 2 päivää myöhemmin kuin mulla. :) Kiva blogi, jään kyllä seuraamaan. Tuota Ikean lipastoa myös minä olen miettinyt, saas nyt nähdä hankitaanko sellainen...

  VastaaPoista
 7. Kiva! Katsotaan kumpi poksahtaa eka! Tervetuloa seuraileen! ;)

  VastaaPoista