maanantai 27. kesäkuuta 2011

Pallomahoja ja ompelemuksia

Meidän juhannus sujui aikas rauhallisesti ihan omassa kodissa grillaillessa ja saunoessa.. Meillä oli kylässä yksi mun kaveri, jonka laskettu aika on 6 viikkoa meidän jälkeen! Hänellä kyllä maha näyttää jo melkolailla samankokoiselle, mutta meneekin yli käyrien jo nyt..


Meidän pipskusta on kuitenkin veikattu aikas pientä ja viime ultrassakin meille sanottiin että hän on varsin siro! :) En muuten tainnutkaan kertoa aikaisemmin muuta kuin että olimme menossa ultraan, mutta sen jälkeen unohdin kertoa ultrauutiset: Elikäs siis istukka on siirtynyt odotetusti ylöspäin joten se ei haittaa normaalia synnytystä! Ja sitten toinen asia; kysyttiin sukupuolta... Tämä ultrannut lääkäri sanoi että tytöltä se näyttää!!! Nyt olen sitten uskaltautunut ostamaan jo tyttömäisiä vaatteita ja muitakin juttuja! :) Kaippa siihen ultratulokseen uskaltaa luottaa!?

Innostuin kaivamaan myös ompelukoneen esille ja tein pari juttua vauvalle.

Tällaisen peiton ja litteän tyynyn.

Tein nämä siksi, kun yhtäkkiä tajusin että olin ostellut muutamia erilaisia vauvan pussilakanasettejä eivätkä ne olekaan mitään standardikokoa niinkuin luulin. Sitten sain äitiyspakkauksen jonka peitto oli aivan liian suuri erääseen tosi suloiseen pussilakanasettiin. Jotenka marssin kangaskauppaan ja ostin tikkikankasta. Piti tehdä vaan peitto mutta kankaasta jäi sopiva pätkä josta sain tehtyä litteän tyynynkin! Tein peiton ihan tavallisesta kankaasta, koska kuviolliset saattaisi paistaa läpi pussilakanasta ikävästi! Innostuimpa sitten samaan syssyyn ostamaan vähän muutakin kangasta. Tässä toinen aikaansaannokseni.. :D


Haalari on velouria, mutta sisällä puuvillaista tassunkuva-kangasta.. Edessä näkyvän läpän alla nepparikiinnitys. En ole tehnyt tätä millään kaavoilla, joten eihän se nyt täydellinen ole, mutta ihan hauska kuitenkin! Saa nähdä sopiiko tämä oikeasti vauvalle! :D

Ostin myös perhos- kuviollista trikookangasta, mutta en ole ehtinyt siitä vielä tekemään mitään. Lisäksi ostin pimennysverhokangasta, josta teen pimentävät verhot makuuhuoneeseen (jossa ennestäänkin on tumman ruskeat pimennysverhot, niitä ilman en pystyisi enää nukkumaan!) Vauvan huoneeseen ajattelin tehdä sellaiset myös, ehkä hänkin saa sitten makoisampia unia.. ;) Kangas on valkoista ja ajatuksena on laittaa siihen päälle jotkut värikkäämmät. Tässä yhdet jotka lähti juuri tilaukseen lauantaina...

Jotex.fi

Tää äippä se itse tykkää noista perhosista ja nuo oli niin tyttömäiset ja raikkaat joten tilasin ne tulevalle tyttärelleni :)

Olisin tykännyt myös näistä laskosverhoista,

mutta niille ei nyt ollut tilaa majatalossa.. :D

Huomenna alkaa RV 36, enää viikko täysiaikaisuuteen! Todella huisia!!!!

2 kommenttia:

  1. Pakko tulla vastavierailulle :)

    Tilasin meidänkin pojan huoneeseen tuolta Jotexista sellaista vihreä-valkoruudulliset laskosverhot - tulispa ne vaan jo. Ja toivottavasti on hyvät!

    VastaaPoista
  2. Hihi! tervetuloa vain vierailemaan! :)Mä vieläkin vähän haaveilen noista laskosverhoista, kun keksin että ne vois mennä meidän kylppäriin. siellä kun on myös sellanen iso ikkuna!

    VastaaPoista