keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Meidän pikkuväen kuulumisia+ kuvia!!

Hei!
Joku tuossa kyseli päivitystä meidän tytön kasvusta yms.. En ole saanut aikaiseksi kirjoittaa juuri yhtään. Pahoittelut!  Nyt siis luvassa pientä päivitystä meidän tytöstä!

Mummun kutoma pupumyssy päässä! <3 HUOM.ethän lainaa kuviani ilman lupaa!!!
Meidän pippuinen on nyt siis 7,5kk vanha, kohta 8kk apua! Aika menee hurjan nopeaan!
Mitä uutta?
- Meillä syödään "isojen tyttöjen" ruokaa, kaksi ateriaa päivässä ja ilta sekä aamupuurot päälle.

Meidän stokke tuoli ja tabletop, joka muuten on huippuhyvä, koska meidän pöydänpinta on sellainen huokoinen!
- Edellä mainittu ei kuitenkaan ole vaikuttanut kovin paljoa yöuniin. Edelleen meillä herätään yöllä, eikä siitä mitenkään muuten aina selviä kuin antamalla rintaa. Muuten tuo herää kunnolla ja sitten ollaankin vähintään kaksi tuntia hereillä keskellä yötä. Yleensä ilta menee näin:  n. 19.45 aletaan keittelemään iltapuuroa, ja syödään puuro sekä pullosta korvikemaitoa n.120ml (jota menee siis rintamaidon ohella) Sitten mennään vaihtamaan yökkärit ja sitten yleensä hetken saa olla rinnalla, joka ei aina ole mitenkään välttämätöntä koska ei tuolla nälkä ole, tykkää muuten vaan olla lähellä. Toisinaan viedään suoraan sänkyynkin jos on tosi väsynyt.

Äitin viekussa..
Meillä pinnasänky on nykyään eri seinustalla kun meidän sänky. Jeni nukkuu yleensä omassa sängyssään 21-00 jolloin herää sen verran että tutilla ja silityksellä useimmiten selviää. Sitten toinen herätys ajoittuu klo 02-04 väliselle ajalle useimmiten. Eli silloin siis on yleensä pakko nostaa syötölle, tai jos en nosta, huuto yltyy ja sitten herää kunnolla, alkaa pälpättää, pölistä ja on sen kaksi tuntia vähintään hereillä.

Loppu yön nukkuu yleensä meidän välissä. Onhan tuo osittain omaa laiskuuttakin, etten jaksa enää häntä nostaa omaan sänkyyn siinä vaiheessa kun on syönyt.(ja koska monesti sammun itekin siihen) Silloin tällöin olen näinkin tehnyt mutta siinä on se riski että herääkin ja alkaa uudelleen itkeä. Olenkin ajatellut että tuo yöllinen syöttö ei ole nälän takia vaan läheisyydenkaipuun.

Haluaisin yösyötöstä eroon, mutta nyt ollaan oltu kipeitäkin jolloin itsellä ei ainakaan riitä voimat olla hereillä keskellä yötä. Olen nytkin nuhainen, tää on neljäs kerta puolentoista kuukauden sisällä. GREAT... Not. Tyttökin oli pahassa yskä/kuume/nuhassa tuossa helmikuun alkupuolella. Se oli myös itselläni, omalla äidilläni, Jenin serkuilla  (josta ehkä oli peräisin) Ja oli kyllä sitkeä tauti. Se yskiminen oli kyllä kamalaa kuunneltavaa! Onneksi Jenille ei tullut mitään jälkitauteja, toisin kuin serkulleen jolla tulehtu molemmat korvat!

Tässä pallotuolissa on hauska kölliä..HUOM.ethän lainaa kuviani ilman lupaa!!!

Liikkeelle lähtö on aika hitaanpuoleista tuolla neidillä.. Vieläkään ei osata ryömiä, vaikka pyörii ja kieppuu, kääntyilee, ja yrittää vetää polvia mahan alle ja varpailla nostaa myös jalat ilmaan, joka muistuttaa karhukävelyn harjoittelua. Ehkä tuo jättää ryömimisen väliin ja alkaa konttaamaan. :) Istuu kyllä jo ihan hyvin, joskus keikahtaa kyllä vielä, kun ei osaa ottaa tukea käsillään. Tuossa ylemmässä kuvassa on juuri keikahtanut selälleen.. :D

Ihan vain pikkuisen kuolaan samalla kun reenaan liikkeellelähtöä...


Tuossa vähän aikaa sitten oli myös mieheni 30-vuotis päivä. Ei aiota vissiin juhlia tai ainakin juhlat siirtyvät, kun meillä on tiedossa ensi kuussa ISO REMONTTI!! Meillä menee kämpässä uusiksi: keittiö, wc, kylpyhuone, sauna, kodinhoitohuone, eteisen lattian laatat, ja ehkä vielä ovetkin! Tarkoitus olisi tehdä ainakin tuo keittiö ja kylppäri/kodinhoitohuone/sauna yhdistelmä ja tuo erillinen wc myös samassa, nuo muut on vähän extraa. Laitan sitten kuvamateriaalia kun remppa on valmis!


Miehen syntymäpäivätulppaanit :)


2 kommenttia:

  1. Yösyötöistä ois kyllä niin ihana päästä pikkuhiljaa eroon, kyllä ne voimia nimittäin sen verran syö! Viime yönä tehtiin meillä historiaa ja nukuttiin melkein 10 tuntia putkeen, ilman herätyksiä! Toivottavasti ei jää kertaihmeeksi=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin totta. Me ollaan nyt viikko tehty niin et maitoa ei tipu öisin. Jotkut yöt sujuu tosi hyvin mut ei kaikki! Mut toivotaan et teillä hyvä putki on jatkunut! :)

      Poista