tiistai 3. huhtikuuta 2012

Kauas pilvet karkaa...

Innostuin sen verran meandin pilviteemasta, että menin sitten sortumaan kankaisiin ja muihinkin juttuihin...

Tässä jny-designin ihana pilvivelour kangas pinkkinä. Nuo pilvipylly haalarit meille tulee myös pinkkinä ja tuosta kankaasta vielä toiset joissa paljon pilviä! lisäksi tuota pinkkiä ja ruskeaa pilvikangasta tulee myös trikoona!www.meandi.fi
Ihastuin tuohon meandin uuteen pilvipeittoon niin paljon, mutta en raaskinut laittaa tilaukseen kun se maksoi yli 40e. Käytetystäkin meandin pilvipeitosta pyydetään 60euroa!!! (Aivan järkyttävän hullua!!!)  Joten kekkasin sen että eihän peiton ompelu ole mikään vaikea homma ( we will see...) Ja tilasin oranssia velourkangasta, turkoosia resoria ja ruskeaa pilvikangasta.


tässä kangas jonka tilasin, mutta ei oikeasti näytä ihan noin keltaiselta.                                 

  tässä myllymuksujen sivuilta vielä kuva, eli väri on tuo appelsiini


tässä meandilta tilaamani pilvitakki.. Ai mitenniin olen hurahtanut pilvikuosiin! :D
ja meandin pupumekko...
  Lisäksi ostin muutamia muitakin hinkuamiani vaatekappaleita
Punahilkka-paita ja kaupunki-paita. Nämä ostin kesäksi, ihania kuoseja, molemmat kokoa 86. (lindex on nafti)Tää tutan itämaiset norsut velourmekko 80 koossa  tuli mulle yhessä vaatepaketissa, en oikein ite ymmärrä sitä vouhotusta, kun tää kuosihan on tosi suosittu ja käytetystä näkyy maksetun lähemmäs paria kymppiä..ja saman sarjan käytetyistä bodyistakin esim 10e.. Mutta kyllä siis tästä tykkään kumminkin ja aiotaan käyttää..Meillä on yökkärikin käytös tätä kuosia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti