perjantai 12. marraskuuta 2010

I wannabe mom!

Hei!
Halusin aloittaa vauvahaaveistani kertovan blogini, koska en oikein voi kuumeilla ystävieni kanssa. Lähes kaikki kaverini ovat elämänvaiheissa, jossa vauvat eivät ole lähitienoon suunnitelmia.. :D Enkä toisaalta ehkä haluaisi kaikkien tuttujeni tietävän projektistamme..
Itse olen siis vastikään naimisiin päässyt rouvashenkilö, joka haaveilee juuri nyt perheenlisäyksestä.


Yritys on lähtenyt käyntiin jo lokakuussa, joka ei tuottanut tulosta. Nyt marraskuussa bongasin oletetun ovikseni kp 20 / 32.
Nyt odottelen ja kuumeilen, tunnen oireita ja toivon kovasti saavani plussaa ruutuun noin viikon kuluttua..
Lämpöni ovat koholla, normaalista 36,4 sijaan nyt 37 päivällä, aamuisin esim tänään 36,8. Heilahdellut jonkin verran. Toivon todella kovasti, että tärppäisi.
Olen haaveillut omasta vauvasta jo vuosia, mutta sopivaa miestä ei ole ollut ja nyt kun olen naimisissa sellaisen täydellisen miehen kanssa, on vihdoin lupa toteuttaa!
Mieheni ei ole yhtä innoissaan kuin minä, mutta huomaan että hänkin salaa toivoo että tulisin raskaaksi.


Minulla on ennestään jo toinenkin blogi ( ja itseasiassa kolmaskin johon en enää kirjoittele juuri), mutta sitä lukevat myös tuttuni, joten en halua siihen kirjoittaa tästä asiasta.
Täällä voin siis rauhassa päästää ulos mielessäni pyörivät asiat ja jälkeenpäin käyttää tätä päiväkirjana josta voin lukea omia tuntemuksiani.


Toivoisin kommentteja ja kanssahaaveilijoita täältä blogin kautta! Jos siis luet tätä niin ilmianna itsesi! :)

2 kommenttia:

  1. Mäkin niin haluaisin aloittaa vauvakuumeblogin, mut mun varmaan kantsis sit tehä uudet tunnukset, ettei kukaan tuttu vaan alkais lukea sitä...

    VastaaPoista