maanantai 29. marraskuuta 2010

Neuvola?

Vähän tuntuisi huonolta ololta.. Nyt siis illalla. Aamuisin ei ole huonoa oloa ollut.

Iltaisin tulee myös kaamea väsymys! Sippaan varmaan heti kun sänkyyn tipahdan!

Huvikseni testasin tänään  taas, ja huvitti vähän kun se testiviiva oli tummempi kuin kontrolliviiva.. Taidan olla niin vahvasti raskaana, ettei väriä riittänyt enää toiseen viivaan.. :D

                                                kuva

Tänään varasin ensimmäisen neuvola ajan. En nyt sitten tiedä mikä on käytäntö täällä siihen koska pääsee ensimmäiseen ultraan! Käsittääkseni siihen pääsee näillä viikoilla vain omakustanteisesti! Noh, täytyy vaan odottaa sitten sinne jonnekkin tammikuulle... Jotenkin vaan mietityttää se jos odottaa niin pitkälle ja käy ilmi ettei sielä ketään olekaan, niin ihan turhaan sitten haaveillut..

Olenkin nyt koiran kanssa kaksin kotinaisina, kun aviomieheni on työmatkalla. Ah, mikä ihana sana, Aviomies!  <3

Ehkä tässä uni alkaa voittaa pikkuhiljaa, ei muuta kuin öitä! :D

2 kommenttia:

  1. Ihanaa lueskeltavaa :) Ja kyllähän tuo aviomies on mielettömän ihana sana, toistaiseksi saan tyytyä sanaan "miesystävä" xD Sun pitää heti laittaa sit ultrakuvaa kun pääset sinne... Ja toivottavasti ei ole tuulimuna!!! Äidilläni oli sellainen ennen minua ja ymmärtääkseni sen jälkeen kesti reilu vuosi ennen kuin päätin ilmoittaa vihdoin tulostani ^^ (ei ollut tarkoitus säikytellä)

    VastaaPoista
  2. Joo no tuntuu että kaikki käy varmistusultrassa että vähän arveluttaa kyl et pitäiskö kans... Mut ohan se mahdollista et olis joku tm.

    VastaaPoista