keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Ar-ultraan vai ei?

Olen nyt viime päivinä pohtinut, että mennäkkö alkuraskauden omakustanteiseen ultraan yksityiselle vai ei? Tiedän että se on melko kallista, mutta haluaisin tietää että onko sielä sykettä.. Siksi, että jos odotan ensimmäiseen maksuttomaan ultraan, ja siellä onkin vaan tyhjä pussi, pettymys tulisi olemaan suurempi, kun olisi kauemmin ehtinyt haaveilla. Eihän sitä toista ultraa joudu oikeasti odottamaan kun joku 6 viikkoa, mutta se on aika kauan... Olen lueskellut aika paljon netissä kaikenlaista ja kuullut että vielä siinä vaiheessa kun menee siihen viikon 11 ultraan, saattaa vasta siinä vaiheessa ilmetä että onkin tuulimuna ja se ei ole itsestään keskeytynyt.. Tuntuu että se on todella yleistä käydä siinä ultrassa!

Hinnoista en nyt yhtään ole varma mutta luulisin että siitä joutuu ainakin satasen pulittaan helposti jos menee sellaiseen...

Oletko itse käynyt alku- ultrassa yksityisellä?

2 kommenttia:

  1. mulla kuunneltiin jo ekalla neuvolakäynnillä sydänääniä ja kyllä sieltä kuulus :) se ei vissiin tosin oo kovin yleistä että niin aikasessa vaiheessa kuuluu, riippuu millasessa asennossa kohtu on.. ja jos oli ylipainoinen niin niitä ei myöskään kuule vielä pitkään aikaan. kannattaa siis ainakin odottaa siihen ekaan neuvolakäyntiin ja jos siellä kuuluu sydänäänet, niin toi ar-ultra saattaa olla turha :)

    VastaaPoista
  2. Niin.. Muistelisin että mulle on sanottu että kohtu olis taaksepäin kallistunut.. Saa nähdä sitten.. ekaan neukkariin on nyt joku 10päivää!

    VastaaPoista