perjantai 3. joulukuuta 2010

Rv 6+3 vai mikä???

Omien laskutaitojen mukaan pitäisi olla rv 6+3.. Kyllä siellä varmaan pieni sydän sykkii jo! :) (tuon tickerin mukaan on 6+4, jonkun laskurin mukaan nyt olis  7+3, jonkun 6+1, miks nää heittelee näin paljon??) Ja nyt kun taas uudestaan lasken niin saattaa olla että se olisikin nyt menossa 7+3. Laskekaa nyt joku viisaampi. 19.10 alkoi ed. menkat... Oon surkee matikassa!!!
 • Raskausviikko 1
  Raskausviikko päättyy 26.10.2010
 • Raskausviikko 2
  Raskausviikko päättyy 2.11.2010
 • Raskausviikko 3
  Raskausviikko päättyy 9.11.2010
 • Raskausviikko 4
  Raskausviikko päättyy 16.11.2010
 • Raskausviikko 5
  Raskausviikko päättyy 23.11.2010
 • Raskausviikko 6
  Raskausviikko päättyy 30.11.2010
 • Raskausviikko 7
  Raskausviikko päättyy 7.12.2010
Tuo oli katkelma nettilaskurista jonka takia ajattelin että olisi rv 7+3


Vähän vieläkin arveluttaa tuo että onko siellä ketään, mutta parhaani mukaan yritän uskoa. Tätähän ei mitenkään edesauta se kun lueskelen jotain keskenmenotarinoita ja muita..
Löysin netistä taulukon jossa on arvioitu keskenmenon riskiä. 6-9 raskausviikoilla mahdollisuus selvitä loppuun asti on 96% Aika todennäköistähän on kuulua mieluummin tuohon 96% kuin  siihen 4%. taulukko niille ketkä on kiinnostuneita

tällä hetkellä olevat oireet:
- kylmä
-näläntunne
- lämmöt ylhäällä 0,2astetta.
- Arat ja turvonneet rinnat
- väsymys
- turvonnut vatsa

Mitä minulta puuttuu:
- pahoinvointi! vaikka välillä iltaisin on hiukan ollut, en voi olla varma johtuuko raskaudesta.Tiedän ettei siitä todennäköisesti pitäisi olla huolissaan, vaan onnellinen.. Mutta ihmismieleni on tällainen!

Tänään mielenhäiriöissäni en voinut kaupassa käydessäni olla menemättä viereiseen apteekkiin. Ostin uuden digitestin, jolla halusin varmistaa vastaako viikot sitä mitä itse ajattelin. Tulos oli "raskaana 3+" niinkuin sen pitäisikin suunnilleen olla. Itse nyt ehkä vähän huojennuin siitä, koska luulisin että hgc ei kohoa huippuunsa jos sielä ei olekaan ketään. Tai mistä sitä tietää taas sitäkään. Ei ainakaan ystävämme google sitä ole osannut kertoa.

Toivottavasti sillä ensimmäisellä terkkakäynnilläni voidaan kuitenkin jotenkin tutkia esim. hgc:n määrää ja siitä arvioida onko siellä joku. Tai koittamalla jos sydänääniä löytyis! Vaikka ei välttämättä kuulu vielä.

Ärsyttää tää epätietosuus mutta mieskin oli sitä mieltä ettei siihen ar-ultraan kannata mennä... Ja kuitenkin hyvin todennäköisesti ei ole mitään syytä huoleen.

3 kommenttia:

 1. Heips,
  Aloin lukemaan blogiasi. Meillä mennään viikoilla 32+1:D Ihanaa seurata muitten raskausblogeja.

  Raskausviikot menee niin hassusti että ensimmäinen viikko alkaa 0+0 päivästä, toinen 1+0, kolmas 2+0, neljäs 3+0 ...jne. Eli kun olet nyt ilmeisesti seitsämännellä viikolla niin se ilmaistaan 6+jotain .... äh, en kyllä tiedä selvensikö tämä yhtään?:D mutta siellä neuvolassa varmaan osaavat selittää paremmin.

  Ja mulla ei ainakaan ekalla neuvolakerralla kummankaan raskauden kanssa kuunneltu niitä sydänääniä kun ne ei kuulemma vielä neuvolan laitteilla kuulu...se on kyllä ikuisuudelta tuntuva aika sinne ekaan ultraan mutta ei siinä auta kun luottaa itseensä ja kehoonsa...?!?!

  VastaaPoista
 2. vau.fi:n raskauslaskurin mukaan (olettaen että kierron pituus on 28 pvää) olis rv 6+4. mun mielestä siellä on hyvä raskauslaskuri ja pystyy vielä muuttamaan sen kierron pituudenkin omaa vastaavaksi.

  tossa vielä linkki: http://www.vau.fi/Laskurit/raskauslaskuri/

  ja uskon, että ihan turhaan pelkäät ettei siellä ketään ole :) ymmärrän kyllä, että jos lapsi on erittäin toivottu ja odotettu niin sellaiset pelot hiipii mieleen. eiköhän siellä kuitenkin kaikki ole kunnossa!

  ja kuule, ole vaan onnellinen ettei pahoinvointia ole tullut. sehän on yksilöllistä, ei kaikille edes koskaan tule mitään :) ja sitähän sanotaan, että se tietäisi poikaa jos pahoinvointia ei ole juuri nimeksikään, kun taas tyttö aiheuttaisi pahaakin pahoinvointia. tiedä sitä sitten ;)

  VastaaPoista
 3. Niistuneiti: Tervetuloa lukemaan! :) Joo mä nyt jostain palstalta taisinkin sen jo lukee et se eka viikko on 0+ jne, eli se 6+ jotain on nyt menossa. Eli periaatteessa seitsemättä.. No joo, eiköhän se selviä sitten neuvolassa viimeistään! Sinä oletkin sitten jo melko pitkällä!

  Pikkumyy: Joo se vaikuttaa ihan hyvältä laskurilta! Ja kiitos lohdutuksesta!
  Pahoinvoinnista vielä, serkkuni sai juuri pojan ja hänellä oli kyllä hurjat pahoinvoinnit jotka alkoi uudelleen loppuraskaudessa! Äitini sanoi että minusta oli aika huonot olot! Tiedä sitten! :D

  Ihanaa kun molemmat kommentoijat ovat muumeista.. ;)

  VastaaPoista