keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Neuvolassa käyty

Kaikki tuntuu jotenkin todellisemmalta kun on käynyt neuvolassa! Sieltä sai paljon tietoa ja kaikkia esitteitä yms. Neuvolan täti oli tosi mukava ja hänelle oli luontevaa jutella myös tuntemuksistaan ja peloista.

Olemme alkaneet kutsua pikkuista masuasukkia pipanaksi! :) <3 Mietimme myös, että kertoisimme jouluna raskaudesta perhepiirissä, vaikka ultrassa ei ollakaan käyty. Sen verran luottavaisin mielin olen alkanut suhtautua raskauteeni! Neuvolan täti kun rauhoitteli että on erittäin harvinaisia nuo tuulimunat ja muut. Ja että tosi monet pelkää vaikkei mitään syytä pelkoon ole. Muutenkin vaikka odottaisi ultran jälkeiseen aikaan, eihän keskenmenot ole mahdottomia silloinkaan. Nyt jos mitään vauvaa ei ole, ehkä sen voi vielä perhepiirissä helposti kertoa, kunhan koko suku ei tiedä ja työpaikat yms. Toisaalta suhtaudun tähän optimistisen pessimistisesti, eli yritän vähän ajatella että: "jos vauvaa ei olekaan, en luovu toivosta vaan yritys jatkuu ja elämä jatkuu!"

Laskettu aikani on neuvolan mukaan 26.7.2011. Nt-ultrassa vielä varmistunee...
Nt-ultra minulle varattiin hienolle päivämäärälle: 11.1.11. Jännittää vähän kun ultran jälkeen minulla pitäisi olla kampaaja-aika ja jos kaikki menee  hyvin menen sinne riemuissani, mutta jos ei mene hyvin niin en tiedä pystynkö menemään sinne ollenkaan!!

Kävin eilen katsomassa serkkuni pikkuista, noin kuukauden ikäistä vauvaa. Hän oli vieläkin niin pieni!!!! Ja voi miten kaihoisa kaipuu tuli, että saisi omansakin jo syliin. Tässä asiassa ei tosin muuta voi kuin odottaa ja toivoa että kaikki sujuu!

Eilen oli taas huonovointisuutta päiväsaikaan.. Se oli melkoisen inhottavaa olla kaupassa.. Huonovointisuus tulee aaltomaisesti, hetken päästä se voi olla poissa ja sitten alkaa taas.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja voimia sinne :) Lähisuvulle ei varmana parempaa joululahjaa voi toivoakaan kuin tämä! Meillä oli laskettu aika 20.7.2010 ja kerroimme jouluna appivanhemmille, vaikka ensin meinasimme odottaa ultraan asti. Ei sitten vaan maltettu ;)

    VastaaPoista
  2. Hihi, joo sitä itsekin ettei taida kyllä malttaa olla kertomatta. Oma äitini kuuli tästä kyllä jo plussattuani! :D Ja hän on ihan innoissaan! :D

    VastaaPoista