perjantai 17. joulukuuta 2010

Rv 8+3

Hei kanssamatkaajat! ;)
Nyt alkoi viikonlopun mittainen vapaa! Ihanaa kun saa huomenna nukkua taas! :) Olen unen suurkuluttaja ja vähän jännittää kun vauva tulee, että miten sitä jaksaakaan sitten valvoa ja valvoa.. EI vais, ohan meidän lapsi sitten niin kiltti että sehän nukkuukin yöt läpeensä jo aika pienestä! ;)

Lisäsin blogiini, etappijutun sivupalkkiini. Aika hauskasti se että kun tuossa on se laskettuaika sama minkä neuvola antoi ja sitten myös ultrauksen päivä sattui juuri samalle päivälle! Tuo on siis Vau.fi raskauslaskurin antama tulos ilman muokkailua!
                                   kuva

Viime viikonloppuna vietimme pikkujoulua ystäviemme luona. He tyrkkäsivät käteen terästettyä glögiä, jota nyt siis en voinut juoda.. Jouduimme paljastamaan heille miksi.. Olin ostanut vielä alkoholittoman valkoviinin itselleni, ja jos kukaan ei sitä katsoisi lähempää/ maistaisi, ei olisi voinut erottaa sitä alkoholittomaksi. Ei ilmeisesti myöskään ALKO:n myyjä, nimittäin minulta kysyttiin paperit! :D:D:D
Meinasin revetä nauramaan, mutta en halunnut nolata vanhempaa mieshenkilöä ja taisi olla niin että hän tajusi asian itsekin, koska mieheni sanoi että hänen ilmeensä oli yhtäkkiä muuttunut vähän huvittuneeksi.. Josko myyjä sittenkin tajusi! ;D

Viikonlopun suunnitelma on siis joulushoppailut ja joulusiivoaminen kotona. Vaikkei me täällä joulua vietetäkkään!

Oireosio: Minusta on outoa, että nyt on alkanut tuntua siltä etten pysty syömään juuri mitään ruokia ilman ällötystä. Paitsi salaatteja ja muita kevyempiä. Kaikki ruoat mistä ennenkin olen tykännyt, tuntuvan jotenkin liian raskailta. Hedelmät maistuvat oikein hyvin! Tänään töissä alkoi huimaamaan ja se tuntui pelottavalta. En päässyt pakenemaan kun pomoni selitti juuri jotain juttua minulle... Huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti