keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Oireilun jatkoa

Heippa taas!
Palaan jälleen paikalle oireitteni kera.. :D On se vaan hassua miten ihmismieli voi kehitellä kaikenmaailman oireet vaikka ne olisivat täyttä potaskaa... :D Oireideni siivittämänä ja viime yönä näin unta jossa testi näytti kahta viivaa, ja olin aamulla vakuuttunut että pitää tehdä raskaustesti. Aamulla ensimmäisenä sen teinkin, vaikka kuukautisten pitäisi alkaa vasta noin kolmen päivän päästä. Testissä näytti ihan ensi katsomalta puhtaalta negalta, mutta muutamien minuuttien päästä alkoi erottua pieni haamuviiva! Olen ihan innoissani, vaikka tiedän ettei se ehkä vielä merkitse mitään, mutta toisaalta se taas voi merkitä sitä, että raskaana ollaan, mutta hormonia ei ole vielä riittävästi että selkeästi erottuisi. Tekemäni testin herkkyys on 25 ml/IU. Aikaisemmin olen tehnyt samalla testillä ja silloin se oli täysin puhdas nega, enkä nähnyt minkäänlaista viivanpaikkaakaan!

Kuvassa näkyy tekemäni testi, en tiedä näkeekö kukaan muu viivaa kuvassa? Otin kuvan vähän myöhemmin, noin puoli tuntia testinoton jälkeen, jolloin mielestäni viiva oli alkanut ehkä hiukan jo haaleta, eikä kuva ei ole paras mahdollinen muutenkaan. Mutta haalea viiva siinä oli joka tapauksessa, jonka hyvin paljaalla silmällä erotti ilman tihrustamistakin. Tein myös ovistestin jossa näkyy myös haalea viiva. Olen kuullut jostain että myös ovistesti voisi näyttää raskauden. En kylläkään kovin paljoa luota tuohon tietoon! :D 

Huomenna teen testin kyllä uudelleen, jospa se viiva sieltä vahvistuisi! Haluaisin kovasti tietää viimeistään lauantaina, koska silloin on kaverin synttärijuhlat, enkä haluaisi ainakaan riskeerata mitään juomalla!
Pitää keksiä joku hyvä tekosyy ettei kaikki heti arvaa.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti