tiistai 15. helmikuuta 2011

Pääsisipä pakkasta karkuun...

Kyllä taas paleltaa.. Oikein sattuu kun vetää ulkona keuhkot täyteen ilmaa, koiralle joutuu pukemaan sukat jalkaan, kun lenkkeilystä ei tule mitään kun pienen varpaat jäätyvät koko ajan.. Kyllä nyt kelpaisi pieni sukellus jonnekin lämpimään. Tuntuu että monet ovat olleet tai vähintäänkin juuri lähdössä matkalle. Suuri osa suuntaa thaikkuihin. Sinne itsekin haluan vielä jonain päivänä mennä.

Naamakirjassa näkee harvase päivä hehkutusta siitä että koska ollaan lähdössä, tai päivityksiä paikan päältä "palmun alta"  ja lopulta valitusta siitä kun pitää palata takaisin tänne kylmään. Hitto olisivat mielissään kun ylipäätään ovat päässeet reissuun. Kaikilla kun ei sitä mahdollisuutta ole.
Tänään näin naamakirjassa kuvan yhdestä tutusta naispuolisesta henkilöstä, joka oli "vähän" ruskettunut reissussa. Täytyy kyllä sanoa, etten ole YHTÄÄN kateellinen! Jos sitä sanotaan, että aurinko vanhentaa ihoa, sen täytyy olla totta. Aurinko varmaan tekee sen ihan instanttina.. Ainakin kuvassa henkilö näytti varmaan 10 vuotta vanhemmalta, epäluonnollisen ruskealta,  ei ollenkaan suomalaiselta! Omasta mielestäni se ei ole enää millään tavalla kaunista. Enkä itse edes havittele sellaista rusketuksen määrää! Tuokin henkilö on vaaleaihoisena niiiiiin paljon kauniimpi etten edes ymmärrä miksi hän ottaa ihan överssönit tuon auringon kanssa. Olen itse yhä enenevissä määrin alkanut miettiä auringon haittapuoliakin, enkä enää nauti itseni kiduttamisessa auringossa. Viime reissussa, häämatkallamme, nautin enemmän aurinkovarjon suojissa makaamisesta kuin siitä että hiki virtaa ja ihoa polttaa..Aurinkovarjon alla oli ihana lukea esim. hyvää kirjaa! :)
En nyt sitä tarkoita etten yhtään haluaisi väriä pintaan, mutta liika on liikaa missä tahansa asiassa ja se kyllä pätee vähän kaikessa.

Elättelen vielä toivoa, että päästäisiin lähtemään minireissuun jonnekkin ulkomaille ennenkuin pipana syntyy. Saa nähdä onko enää toivoa, vai katsellaanko joskus vuoden päästä uudestaan! :)

Millä linjoilla sinä olet ruskettumisen suhteen?

1 kommentti:

  1. Jokainen tallaa tyylillään ;)

    Itseäni ei kiinnosta solariumit tai ruskettuminen muutenkaan. Voin kyllä kölliä ja lueskella auringossa mutta suojakertoimia on oltava riittämiin. Ei tulis mieleenkään vahingoittaa omaa ihoa, olen tyytyväinen itseeni tällaisena kuin olen vaikka välillä kiukuttaakin (ei kyllä ihon vaaleus vaan ihan muut jutut!) :)

    VastaaPoista