tiistai 1. helmikuuta 2011

Mitä tällaiset alavatsakivut nyt sitten on??

Oli pakko tulla tänne kertomaan ikävistä oireista...Tänään on rv 15+0 .Nyt muutamana päivänä on tuikkinut ikävästi alavatsan seutuville ja alemmaksikin eilen, veikkaisin häpyluun kohdille joka voisi olla liitoskipuja? Tänään on tuntunut molemmilla puolilla vatsaa inhottavia "tuikkauksia" Välillä tuntuu vasemmalla ja välillä oikealla. Kipu tuntuu navan alapuolella,mutta vähän sivussa.
Tuntuu että jos housut kiristää vähääkään, se lisää tuntemuksien tiheyttä.(Tai sitten kuvittelen) Pistot tuntuvat siltä kun neulalla pistettäisi. Nopeita ja kestävät ehkä sekunnin, jos sitäkään.
Inhottavaa taas tällainen epätietoisuus, kaipaan vertaistukea!! Onko muilla ollut tällaista vielä näillä viikoilla?Olen kyllä lukenut että kaikenlaisia kipuja on mutta, epäilyttää kuitenkin kun tämä on eka raskaus!

Noh jotain iloisempaakin: Tänään tuli shoppailtua vähän h&m:llä... Ostin yhdet äippä-veluuriolohousut, kukallisen paidan ja äippä alushousuja. Lisäksi en malttanut olla ostamatta ylisöpöjä vauvanvaatteita, myssyä, sukkia ja tossuja.. <3 Rakastuin vain oitis ja minut valtasi suurensuuri höveliäisyys! :D Ehkäpä lisään kuvat ostamistani jutuista, kunhan saan aikaiseksi kaivaa kameraa esiin! Lähiaikoina voisin laittaa myös masukuvia pullistuvasta pötsistäni, jota on pari viikkoa kuvattu. Tänään olisi kolmannen kuvan vuoro! :) Suurin osa tietysti on vaan jotain turvotusta, mutta kai se maha oikeasti kasvaakin. Toivotaan että nämä kivut ovat vain kasvukipuja. Voi olla että panikoidessani soitan huomenna neuvolaan!

Mutta antakaa kommentteja! :) Kiitän!

6 kommenttia:

 1. Ikäviä nuo kivut, mutta olen itse jo oppinut että kaikenlaista epäukavuutta kuuluu raskauteen. Itselläni liitoskipuja (eli niitä "puukoniskuja" häpyluulle) on alkanut tulla vasta nyt vko 30 tienoilla, mutta kyllä koko ajan on ollut kohdun kasvukipuja ym. mistä läääkäri on sanonut, että ihan normaalia. Jos ei ole mitään vuotoja tai kivuliaita supistuksia, niin odottelisin ihan rauhassa. Voithan sitä neuvolastakin kysyä, mutta todennäköisimmin sanovat, että on normaalia...

  VastaaPoista
 2. Kiitos vastauksestasi.. Niinhän ne siellä neuvolassa varmaan sanoisikin. Itsekin olen ajatellut,että kaikki lienee hyvin kun kivut ei ole kovia ja ei tule vuotoja. Huolettaa vaan kun ei ole kokemusta tällaisesta..

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa tosi kamalalta.. =/ Toivottavasti ne helpottaa.
  On hassua yrittää kuvitella miltä se voi tuntua, kun jokin oikeasti siellä masussa pörrää.
  Jos se on yhtään sen kaltaista kuin naistenvaivakivut, niin jätän väliin. ;)
  Haleja muru <3

  VastaaPoista
 4. Noh, eipä tuo kipu ole lähellekkään niin ikävää. Se oli vaan sellaista pistelyä, mutta veikkaan että synnytyskivut vie voiton! :D Ne haluaisitkin varmaan jättää väliin, kukapa ei!? :D Kiitos haleista ja halit myös sulle! <3

  VastaaPoista
 5. Olen seurannut blogiasi kohta puolen vuoden ajan.Itse olen juuri näillä viikoilla ja vaikka sinulle jo mennyttä aikaa niin kiva lukea muiden tuntemuksia näiltä viikoilla.Itsellä myös ihme kipuilua ollut häpyluiden kohdalla ja luinkin että täysin normaaleja:)Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa jos olet löytänyt jotain kohtalontovereita, itse kanssa palstoilla ja blogeista saanut paljon vertaistukea. :) Mukavaa kesää sinulle myös!

   Poista