torstai 10. maaliskuuta 2011

Rakenneultra takana + masukuvaa rv 20+2

Rakenneultra takana! Siellä oli kaikki niinkuin pitääkin! Ultraaja tykkäsi kun meidän pikkunen oli kova vipeltämään, se teki voltitkin siinä pariin kertaan ja yritti vähän karkailla. Painoksi arvioitiin 309g. Sukupuolta ei nyt sitten saatu varmaksi tietää, oli vähän hankalissa asennoissa, eikä etukäteen oltu mitenkään pyydetty että koittaisi tiirailla. Kun lopuksi kysyin, niin sanoi kyllä että hänelle tuli sellainen mielikuva että ehkä se tyttö olisi, mutta ei luvannut mitään.. Omasta mielestäni jossain vaiheessa kun vauva suoristi jalkansa, että jalkovälissä olisi jotain pyöreähköä vilahtanut, mutta saattoi se olla käsikin. Itse tietysti vähän petyin kun selkeää vastausta ei tullut.. tiedän, että on vähän pinnallista pettyä tuosta kun kaikki muuten oli hyvin..Toki olen onnellinen että ei mitään poikkeavaa ainakaan näkynyt ja nyt ei edes enää niin paljoa harmita kun kävin ostamassa vähän lohtusuklaata..

                                         Kuvassa masu rv 20+2, tänään!

Lisäksi joudun vielä seurantaultraan joskus kesäkuun alussa, sillä istukan paikka oli etuseinämässä mutta kohdunsuulla, jota tietenkin ultraaja sanoi ettei kannata pelästyä EIKÄ VARSINKAAN mennä lueskelemaan kauhutarinoita netistä. Toivotaan että se nyt alkaa liikkumaan siitä ylöspäin niinkuin se kuulemma useimmiten tekee. Onhan vielä mahdollista että siinä ultrassa myös sukupuoli selviää. Täytyykin sillä kerralla ihan pyytää että katsoisi sitä tarkalla silmällä.. Kyllä sitä nyt vähän pelottaa tuo istukkahomma.. Toivotaan että se siitä lähtee kohoamaan!

Onko muilla ollut istukkaongelmia raskauksissa? Saa kommentoida! ;)

4 kommenttia:

 1. Mulla oli etuseinässä istukka ja ainut "ongelma" oli et mä en tuntenu liikkeitä hyvin ja olin usein liikeseurannassa ja ultrassa. Tosin sit taas ei ollut niitä kipujakaa mitä potkuista tulee :))

  http://pikkuvauhkonen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Heippa! Tulin vastavierailulle blogiisi ja ihan ekaks onnea heinähatun odotukseen! Oma heinäkuinen täyttää tänä vuonna jo kaksi, huoh. :)
  Kiva blogi, tulen toistekin!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia! :) Tervetuloa vaan lueskelemaan! ;)

  VastaaPoista
 4. Ei me naiset suostuta paikkojamme esittelemään : ) Meidän esikoinen piti jalat visusti kiinni ja tyttö tuli, nyt masukki esitteli kyllä todella rohkeasti ja selkeä poika on tulossa. Muista myös että noin aikaisessa vaiheessa sukupuolielimet on vielä turvonneet eli on vaikea erottaa : )

  VastaaPoista