keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Taas pedin pohjalla..

Tietystihän se taas iski, nimittäin flunssa. Mun vastustuskyky taitaa olla aika nollissa kun tää on varmaan kolmas flunssa about 3kk aikana.. Tällä viikolla kun vielä pomokin on lomalla niin vähän harmittaa jäädä pois, mutta ei sitä ehkä viitsi alkaa riskeeraamaan mitään kun on kuitenkin pikkunen mukana matkassa. Katson nyt ensin tän yhen päivän ja jos näyttää ettei huonone, ehkä sitten menen töihin. Tänäänkin olin kahden vaiheilla, mutta ounastelen että olo voi huonontuakin vielä iltaa kohden ja olisin ollut juuri iltavuorossa. 

Onneksi sentään sain hoidettua maanantaina ja tiistaina ne hommat jotka vaativat  meikäläisen osaamista, muut työntekijät eivät siis olisi voineet niitä tehdä. Joten siinä mielessä hyvä mieli kuitenkin! Työkaveri tuli mahatautiin.. Toivon että se ei paukahda tähän lisäksi ainakaan! Olisi kamalaa kun flunssan lisäksi joutuisi vielä pönttöäkin halailemaan! Yöllä jo olin varma että nyt se alkoi kun mahaa kivisti aika kovaa ylämahan kohdalta, mutta ei onneksi sittenkään!

Nenäsuihketta pyydän miehen hakemaan varuiksi. Viimeksi käytin otrivinin säilöntäaineetonta ja mentholitonta. Apteekki neuvoi soittamaan teratologiseen tietopalveluun ja sieltä neuvottiin että tuota voisi raskausaikanakin käyttää, kunhan noudattaa ohjeita. En itse uskaltanut silti käyttää kun ihan vain yötä vasten ja muuten hätätapauksissa. Yleensä silloinkin laitoin vain yhden suihkauksen ja vain toiseen sieraimeen. 

Nyt menen sohvalle rötväämään koira kainalossa ja koitan parannella itseäni!

Terveisin Enna ja pipana rv19+1 ;)  Hui, ensi viikolla ollaankin sitten puolivälissä! Hurjaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti