maanantai 21. marraskuuta 2011

Vauvanvaate shoppailuja!

Pidin lauantaina Me & I- vaatekutsut! :) Heidän vaatteet on niin ihania!

Tilasinkin sitten seuraavaa:
http://www.meandi.se/fi/

http://www.meandi.se/fi
Nämä kaksi olivat kivasti yhteensopivia, ja hiukan unisex, joten voin sitten säästää ne mahdollisille tuleville lapsille!

http://www.meandi.se/fi/
Lisäksi ostin nuo ylläolevat ihanuudet!!! Se oli esittelijän mallistokappale jonka hän myi minulle onneksi!! Sillä nuo housut oli ajat sitten myyty loppuun! :) Tosin jouduin ottamaan ne sen verran isona kokona että menevät meidän Jenille vasta joskus ensi kesänä!Ja nämä ovat myös unisex ja aion säästää nämäkin!!! Vaikka käytettynäkin meandin vaatteista maksetaan hunajaa.. :D


http://www.kappahl.fi/
Lisäksi olin tänään kiertelemässä kaupoilla, ja kappAhlilta löytyi tämä ihana Newbie- merkkinen neulehaalari! Olin himoinnut tätä jo kauan, tai siis vastaavaa versiota, edelliset vastaavat menivät äkkiä ja jäin ilman kun en heti ostanut  mutta nyt vihdoin sain sen, Jäljellä oli vain 2kpl näitä ja toinen sattui olemaan haluamani koko 68! Olen totaalisen rakastunut newbien vaatteisiin ja olen myös totaalisen pettynyt, että niissä koot päättyvät 68.. :'(

Jenin vaatekaapissa on sellaisia helmiä, joita haluaisin joskus esitellä, mutta pitäisi vielä saada aikaiseksi! :D

3 kommenttia:

  1. mäkin tykkään noista newbie vaatteista, ja etenkin noista neulehaalareista(joita olen vähän hamstraillut) :D

    VastaaPoista
  2. En tiedä miksi noi me and i vaatteet on musta tosi tylsiä. Tai hintaansa nähden odottaisin aina enemmän ja petyn joka kerta malliston tullessa.

    VastaaPoista
  3. Aijaa.. :( No nuo on niin makuasioita.. :) Eipä nuo mitenkään superhienoja oo aina ja toi body ja housutkin oli ihan suht tavallisia, mut ite emäntänä sain alennusta noista ihan reilusti niin oli sitten hintaansa nähden ihan hyviä! ;)

    VastaaPoista