maanantai 12. joulukuuta 2011

Soseilua

Moikkamoi!

Olen hävettävän vähän taas ehtinyt kirjoittaa, mutta kun en vaan ehdi paljoa koneella istua kun neiti vaatii huomionsa!

Meillä aloitettiin soseiden maistelut päivää vailla 4kk vanhana.
Olen oikeastaan yllättynyt, miten helposti se on lähtenyt käyntiin! Tyttö syö kuin vanha tekijä ja ei paljoa puljaa ulospäin mitään suustaan. Syödessäkin kuuluu vain: namnamnam ja imee lusikkaa ja huuto alkaa jos ei ruokaa tule tarpeeksi nopeaa tahtia! :D Nyt menee sosettakin jo puoli pilttipurkillista kerralla! Ajattelin alkaa antamaan kaksi kertaa päivässä kohta!

Soseiden syöntiin ostettiin erittäin kätevä mOmma- lämpölautanen! Tämä pitää hyvin ruoan lämpimänä kun syöminen ei kuitenkaan aina ole maailman nopeinta noin pienellä! Tätä voin suositella todellakin!

kuva www.amazon.co.uk


Ihastuin muihinkin mOmma- tuotteisiin! Meille tilattiin amazonista tämä developemental-setti, tuttiosalla, nokkamuki ja pilli vielä! Momma tuttipullo ei pääse kaatumaan kun on pyöreä ja alhaalla joku ns. paino, joten se jää pystyyn aina.
kuva www.amazon.co.ukTämä ihana mOmma o-cup.. Joskaan tuo nokkaosan paikalleen laitto ei ole järin helppoa.
  
kuva www.tiluuna.fiJa vielä tälläinen mOmma tuttikin! Siinä on tuo tutti osa vähä kapeampi ja pidempi kuin monissa, kelpasi tytöllemme, vaikka kaikki ei kelpaa. Kun on isompi, on myös helppo itse laittaa suuhun kun on pullea toinen pää!
kuva www.bumbeez.com

Tissiraivareita meillä saadaan välillä ja myöskin neiti onkin välillä myös asentoriippuvainen joka tarkoittaa sitä että millään ei mikään muu asento kelpaa kuin makuultaan. Tämä tietysti vähän hankaloittaa tytön kanssa ulos lähtöä. Kerran jouduin seisaaltaan syöttämään ideaparkin lastenhoitohuoneessa.. :(

Myöskin tuttipullo on alkanut olemaan neidin mielestä erittäin typerä.

Viikonloppuna pääsin ulos tuulettumaan tyttöjen kanssa ekaa kertaa, joskin olimme poissa pari tuntia, mutta tulipa testattua että mies pärjäsi hyvin tytön kanssa sillä aikaa ja pulloruokintakin onnistui!

3 kommenttia:

  1. Löysin sattumalta blogiisi googlehaulla ja huomasin, että meillähän on samanikäiset tyttäret ja rouvaksi tulossa tämäkin äiti :) Kiva sattuma, jään seurailemaan :)

    -Jonna
    http://odotusta-jonna.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Moi! Kivaa kun löysit blogiini! :) Tulen kyllä vastavierailullekin! ;)

    VastaaPoista