maanantai 19. joulukuuta 2011

Changed my BlingBling for a thing...

Olen jälleen mukana buzzador* kampanjassa! Tällä kertaa hiukan erilaisessa kuin yleensä, sillä pääsin testaamaan kultarahaksi.fi sivuston palvelua. Kaapissa lojui jokunen käyttämätön kultaesine, joten mietin että miksipä en osallistuisi tähän kampanjaan...


Olin kyllä aika skeptinen, ja ajattelin että "tuskimpa vaan tästä paljoa rahaa saa, mutta samapa tuo!"  Buzzadorina sain vielä 1€ lisää jokaista kultagrammaa kohti.

Lähetin kultani kirjattuna kirjeenä ilmaiseksi, joka minulle oli lähetetty ja sain tekstarina tietää jo seuraavana päivänä paljonko he aikovat maksaa kullastani!


                           Nämä kullat olivat 111€ arvoiset!! 


Tässä tarkempi esittely lähettämistäni kultaesineistä, ja tarina esineiden taustalla...

Sydän ja ketju, lahjaksi saatu exältä joskus muinoin...Toinen samanlainen sydän, toiselta exältä! (eikö ne muuta keksi?)

 
Äitini ex-kihlasormus, jota äiti ei halunnut säästää!


 
Joskus maasta löydetty pallurariipus, - en käytä!

Vanhat korvikset 2kpl, äitini entiset, en käyttänyt juuri.

Tässä killuu vielä riipukset ja sormus..
Sitten päästäänkin siihen mitä rahoilla ostin... :)

Minun äitini, eli siis lapsemme mummu tai mumma joksi hän itseään haluaa kutsuttavan, on aika kova valokuvaaja ja videokuvaaja. Hänen kännykkänsä on aina täynnä kuvia ja videoita lapsenlapsista mm. veljeni nelivuotiaasta vilperttipojasta :D Ja näitä kuvia hän aina jaksaa esitellä ja ne ovat hänelle todella tärkeitä...

Noh, niimpä päätin että näillä rahoilla ostan äidilleni joululahjaksi kunnon digikameran! Varsinkin koska suurin osa tuosta lähettämästäni kullan arvosta tuli äitini sormuksesta ja korvakoruista, laskin että jos sormus ja korvikset oli noin 60€ arvoinen, voin ostaa joululahjaksi yli satasenkin maksavan kameran. Äitini oli joskus puhunut Canon Ixus kamerasta jota hän vahingossa sanoi fixukseksi.. :D
kuva: http://www.veikonkone.fi/

 Mutta hänellä ei ollut varaa hankkia tuota kameraa ( ovh. lähempänä 200 euroa) Nyt jouluna kamera olikin tarjouksessa 129,95€, joten ostettiin sitten se! Kassalla ollessamme kävi vielä niin, että kone väitti että se maksaa 99,95€ eivätkä myyjät ilmeisesti pystyneet sitä korjaamaan, joten saatiin kamera tosi hyvään hintaan siis! :) Kaupanpäälle sai vielä kameralaukunkin! Lisäksi muistikorttikin on äitini oma, jota hän joskus oli myymässä kirpparilla mutta se kulkeutui meille, eli nyt pääsi hänen käyttöön sekin, ja oli vielä ihan uusi!

Kamerassa on 12,1megapixeliä, 4x zoomaus, full HD videokuvaus, eli nyt mumma saa superhyvää videomatskua ja kuvia lastenlapsistaan! Aivan varmasti siinä käy niin että hän sanoo: "mitä herran jestas te näin kalliin lahjan ootte hankkinut?"  :D Veljeni sanoi että osallistuu myös lahjan 60€ ylittävään osaan eli käytännössä se on 20€ molemmilta, ei lainkaan paha.

Pitihän tuota vähän testata, ennen kuin antaa sen. Ja lähinnä siksi että on akku ladattu valmiiksi joulua varten...

TÄSSÄ PARI CANON IXUKSELLA OTETTUA KUVAA..

I have a thing, for blingbling.. :D (illalla otettu)


Äiti-ihmisen käsilaukun sisältöä.. :D (päivänvalossa)

Pentikin hieno koristepuu! Tällaisen muuten itsekin haluaisin! (ystävien luota otettu, ilman salamaa)


*Buzzadorina oleminen tarkoittaa siis sitä että pääsee ensimmäisten joukossa testaamaan uusia tuotteita tai palveluita ja mahdollisesti jakamaan näytteitä ystäville sekä kertomaan tuotteesta/palvelusta mielipiteensä ja näin ollen vaikuttamaan niihin jopa ennen kun ne ovat tulleet markkinoille.

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti