tiistai 3. tammikuuta 2012

Vauvasi sanelema arki...

NÄIN KÄSILAUKKUNI MUUTTUI VAUVAN TULTUA...
- Hiuslakkapullon sijaan laukustani löytyy tuttipullo ja varamaito (sellaisia hetkiä varten kun imettäminen ei ole mahdollista)
- Meikkipussin sijaan laukussani on tilaa puhdistuspyyhkeille.
- Laukussani täytyy olla myös vaipanvaihtoalusta
- Mukana aina vähintään kaksi varavaippaa
- Sullon sinne myös vauvan varavaatteet, aina voi sattua kakka/pukluvahinkoja.
- Puhumattakaan omista varavaatteista, koska tietenkin vauva puklaa päälleni juuri kun olen kylässä.
- Tarvitsen myös muutaman harson pukluylläreitä varten (joskaan kaikki vauvat eivät yhtä paljoa puklaa kun tämä meidän..)
- Hiljentämistä varten on hyvä olla ainakin yksi tutti
- Yleensä mukanani on myös kantoliina, jos vauva ei muualla ole tyytyväinen niin ehkä edes siinä..
Joten tilasin tämän, aitoa nahkaa! Loistava kassi vauvatarvikkeille+ omille jutuille, näyttämättä kuitenkaan tylsältä! tuo sivutasku on loistava vaippatasku! ;) Tämä siis www.amazon.co.uk  Hinta noin 25e.

Ennen hiukseni oli harjatut ja puhtaat ja hiuksissani oli muotovaahtoa ja hiuslakkaa, nyt ne ovat takkuiset ja usein likaiset sekä niissä on puklua. Siksi leikkasin polkkatukan, vähemmän hoitamista eikä vauva roiku siinä alituiseen. (you wish..)

Ennen meikkasin ulos lähtiessäni, (jos siis lähdin muualle kuin lenkille tai viemään roskapussia)
Nykyään säntään ovesta ulos mahdollisimman nopeasti peiliin vilkaisematta, siksi koska vauva on juuri saatu lähtökuntoon eikä itseään ehdi edes ajatella.

Ennen käytin aamuni kahvikupposen ja tietokoneen äärellä, nykyisin istun unenpöpperöisenä vauvan hoitopöydän vierellä kahvikuppi kädessä.

Ennen reissuun lähtiessämme pakaasimme sisälsivät usean vaatekerran erilaisia vaihtoehtoja itselle, sekä ehkä useammat kuin yhdet kengät. Nykyään kasseistamme löytyy lähinnä vauvan varavaatteita ja varavaatteen varavaatteita, hillitön määrä vaippoja ja pukluharsoja. Omia tavaroitaan hädintuskin muistaa edes pakata. Voi luoja miten paljon tuo pieni ihminen tarvitseekaan tavaraa!!

Ennen oli ennen ja nyt on nyt, en silti vaihtaisi pois mitään nykyisestä elämästäni! Rakas lapseni, muutit kaiken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti