torstai 2. helmikuuta 2012

Lastenhuoneen sisustuskaipuu...

Meidän lastenhuone on edelleen kesken. Tapetit pitäisi vaihtaa ja sitten huone tarvisi uuden maton ainakin. Tässä haaveita huoneen sisustukseksi...

www.baby1.fi
www.lastenhuone.fi
www.baby1.fi
www.lastenhuone.fi
www.lastenhuone.fi

www.baby1.fi

Näistä mä siis haaveilen. Tapetit olis varmaan jotkut vaaleat, mut sais niissä jotain kuviookin olla.. :)

www.lastenhuone.fi

Niinkun esim toi boordinauha olis ihana sitten jonkun vaaleen tapetin kanssa...

Onko tää sisustustyyli liian tylsä? Mies on sitä mieltä et pitäis olla värejä! Mut mä tykkään kyllä tästä.. <3

MITÄ MIELTÄ SINÄ OLET?

2 kommenttia:

  1. Onhan nuo ihania, kauniuta ja söpöjä, mut mä joudun ole sun miehen kans samaa mieltä :) Lapset rakastaa värejä ja siksi mun mielestä lastenhuoneessa saa ja täytyy olla elämää ja väriä, onhan kyseessä huone lapselle ei aikuiselle. Ei värikkään lastenhuoneen tietenkään tarvitse olla kaikkien värien sekametelisoppaa, mutta kyllä siellä olisi hyvä olla mukana muutamaa kirkkaampaa väriä ja tietenkin kontrasteja, niistäkin lapset tykkää. Meille ei siis ainankaan tule pliisua lastenhuonetta, vaan meidän leikkihuoneesta tulee värikäs ja lapsen käyttöä kestävä paikka jossa kaikella on oma paikkansa, mutta jossa ei turhaan nipoteta jos leikit jää välillä hieman levälleen :)

    Enkä nyt tarkoita arvostella, kukin kasvattaa ja sisustaa tyylillään :) Meillä ei värejä ja hassuttelua kuitenkaan säästellä :)

    VastaaPoista
  2. meillä on tytön huoneessa aika paljon valkoista (kaikki huonekalut), mut sitte taas verhot, kattolamppu ja matto on pinkkejä sekä lelulaatikot on pinkkejä ja vihreitä :) ite tykkään et on 1-2 väriä ja et just tollaset helposti vaihdettavat jutut on sitte niitä. et sitten kun kyllästyy noihin väreihin niin ne on helppoa ja halpaa vaihtaa uusiin :)

    VastaaPoista