perjantai 24. helmikuuta 2012

My new precious!!!!!

Menin tänään sortumaan tällaisiin ihanuuksiin.. :D Kyseessä siis Emmaljunga city cross. Ja tällaisella valkoisella leatherette kankaalla, eli tekonahkainen suurimmaksi osaksi. Tosin ne ostamani ei ehkä ihan noin vitivalkoiset ole, ehkä aavistuksen kermaan menee. City crossit on tosi kevyet, eli ehkä ihan hyväkin kun lapsi tulee painavammaksi!Tuntuu ihanan ketterältä ja taittuu helposti kasaan! Paaaaaljon helpommin kun meidän entiset vaunut.

www.emmaljunga.com
Toisaalta tässä vaiheessa oli ehkä turha vaihtaa vaunuja, kun lapsi on yli puolivuotias, mutta näin käytettynä nämä, ja oli pakko saada.  Näitä siis himoitsin jo raskausaikana, mutta olivat uutena tuhottoman kalliit joten kauppaan jäivät. Ja meillehän ostettiin  silloin käytetyt hartanin toplinet. Nyt ne lähtevät myyntiin!


Sitten toinen kalliimpi ostos joka tuli tehtyä eilen. Kun... Meidän pulleahko tyttö ei enää viihdy brion kaukalossaan ja siihen kun yritin laittaa niin selkä kaarella huusi ja karjui.. Lisäksi nyt painaa siis sen verran että isompi tuoli olisi mahdollinen(9kg)  Päätin erään itkuisen automatkan jälkeen että nyt lähtee vaihtoon ja seuraavana päivänä kävelin kaupasta istuin kainalossa.

 Meille nyt pitkän pohdinnan päätteeksi valikoitui tämä kiddyn guardianfix pro 2. Vähän olin kahden vaiheilla kun tuosta palkki istuimesta ollaan montaa mieltä. Myyjä kuitenkin kysymystulvanikin jälkeen sai vakuutettua minut että tämä on paras istuin.. Cybexin olisimme ottaneet muuten mutta tyttö olikin siihen liian lyhyt, olkapäät eivät osuneet päätukeen kuten kuuluu. Tässä kiddyssä taas on koroketyyny lisäksi muunneltavuutta tuo vielä ulospäin vedettävä jalkaosa, joka on tarkoitettu isommille lapsille, että on parempi istua.
www.babystyle.fi


Kerro mikä turvaistuin teillä on käytössä ja mitä mieltä olet siitä. :)

2 kommenttia:

  1. meillä on edelleen käytössä brio primo-kaukalo, mut pian pitäis alkaa katteleen isompien turvaistuinta, koska ei tota kaukaloa kohta enää jaksa erkkikään kantaa :D

    ps. "törmäsin" suhun tänään lindexin fb-kirpalla ;) olit kommentoinut johonkin jotain teidän tytön nimestä, niin se otti silmään kun niitä tosiaan niin vähän on :)

    VastaaPoista
  2. hihi, joo sielläkin tulee roikuttua usein! Hassua että tunnistit.. ;) Joo ei noita nimiä kyllä ole ennen juuri nähnyt, vaikkakin naapurin tupperware esittelyssä esittelijän toinen nimi oli myös se!

    VastaaPoista