tiistai 18. tammikuuta 2011

Bakteerikammoisille uusi tuote, Vanish!

Mua on alkanut ärsyttää telkkarissakin pyörivä mainos Vanishilta. Siis onko niin että kaikkeen pitään nykyään lykätä myös bakteerintappajaa? Sitten ihmetellään kun ihmiset sairastuvat ja allergisoituvat.. Itse olen liiallista desinfiointia ja hössötystä vastaan ja olen ollut aina! Meillä ei kotona ole ollut mitenkään superkliinistä, KOSKAAN, mutta meillä ei myöskään ole allergioita. Lisäksi meillä on koira, joka varmasti tuo bakteereita roppakaupalla. Mutta tiedättekö, I don't care! Jos asiaa ei ajattele, ei siitä myöskään ala panikoida. Tottakai joskus tulee väkisin mieleen missä kaikissa paikoissa bakteereja on, mutta mitä se hyödyttää sitä miettiä. Sitäpaitsi osa bakteereista on ihan hyödyllisiä. Miksi ihmisen pitää yrittää hallita kaikkea? Kyllä sitä kipeäksi tulee kuitenkin joskus, se on luonnollista. Epäluonnollista on jos kaikkialla on superkliinistä ja vaatteita myöten missään ei saa olla bakteerin bakteeria..Entäs autot, sängyt, sohvat, tai entäpä ulkona? voi kauhea, kuka kohta uskaltaa ulkona edes liikkua..  Entäs autot, sängyt, sohvat, tai entäpä ulkona? voi kauhea, kuka kohta uskaltaa ulkona edes liikkua..???

 

Tiedän että joidenkin mielestä tämä on huippujuttu että vihdoin on tajuttu vaatteissakin olevan bakteereja. Ja monia varmasti ärsyttää tämä avautumiseni. Go ahead! Kaikilla on oikeus mielipiteeseensä!


kuva ja teksti täältä

"Tiesitkö että tahroissa voi pesiä myös bakteereja? 

Likapyykissä bakteerit pääsevät lisääntymään vapaasti eivätkä alhaiset pesulämpötilat riitä niiden tuhoamiseen.
Ota siis käyttöön uusi Vanish Oxi Action Extra Hygiene. Sen tehokas koostumus irrottaa tahrat ja tappaa bakteereja


Tiesitkö että tahroissa voi pesiä myös bakteereja?

Likapyykissä bakteerit pääsevät lisääntymään vapaasti eivätkä alhaiset pesulämpötilat riitä niiden tuhoamiseen. Pesuohjeiden mukaan useimpia tekstiilejä ei enää saa pestä korkeissa lämpötiloissa (60°C tai 90°C). Ja hyvä niin. Se säästää ympäristöä ja energiaa. Mutta mikrobit voivat selviytyä alle 60 °C:n pesulämpötiloista ja jatkaa lisääntymistä ja tautien tartuttamista. Siksi on hyvä ottaa käyttöön uusi Vanish Oxi Action Extra Hygiene. Sen tehokas koostumus irrottaa tahrat ja tappaa bakteereja.

Missä taudinaiheuttajat ja bakteerit yleisimmin pesivät? 

Bakteerit kuuluvat elämään, mutta väärässä paikassa niistä voi tulla ongelma. Bakteereja on ilmassa, vedessä, elintarvikkeissa, pinnoilla ja tekstiileissä. On tieteellisesti todistettu, että hygieniasta huolehtiminen kotona – muun muassa säännöllinen käsienpesu, keittiön pintojen ja kylpyhuoneen puhtaanapito sekä hygieeninen pyykinpesu – on yksi tärkeimmistä asioista, joilla voi ehkäistä tartuntoja."

 Tässä siis vanishin omia näkökantoja asiaan...

Kiitos jos jaksoit lukea.. Mistä lie hormoneista johtui tämäkin avautumiseni...

Ja sorry kun tämä ulkoasu tekstissä on outo, johtuu copypastettamisesta...

2 kommenttia:

  1. Olen ihan samaa mieltä tästä nykyajan bakteerivouhotuksesta. Meillä siivotaan kerran viikossa ja silloinkin tehdään ihan vaan perussiivous, ei mitään koko talon desinfiointia. Emme myöskään käytä pyykissä mitään Vanishin kaltaisia tuotteita tai ole hulluna hankaamassa käsidesiä käsiimme joka välissä.

    Odotan parhaillaan esikoistani, enkä aio kiivastaa siivoustahtiani lapsen synnyttyä. Eihän lapselle kehity minkään maailman vastustuskykyä, jos kaikki paikat ovat steriloituja ja aina ollaan tappamassa kaikkia mahdollisia bakteereja. Sitten ollaankin pulassa ja luultavasti melko kovassa taudissa, kun lapsi lähtee ulos ja keksii työntää kiven suuhunsa. Tai kun lapsi viedään kauppaan sen ikäisenä, että alkaa jo hiplaamaan tavaroita. Tai kun lapsi viedään päiväkotiin, jossa ehkä kaikkien lasten vanhemmat eivät kammoa sairaalloisesti jok'ikistä bakteeria. Normaalit kotibakteerit kuuluvat lapsen elämään siinä missä aikuisenkin ja pienenä on hyvä sairastaa normaalit lenssut, johtuivat ne sitten kotibakteerista tai vieraasta pöpöstä.

    VastaaPoista