maanantai 3. tammikuuta 2011

Flunssa selätetty!

Heippa!

Flunssa alkaa olemaan poissa. Eilen en enää laittanut nenäsuihkettakaan ja nyt tuntuu ettei nenä ole kovin tukossakaan. Olokin on huomattavasti virkeämpi!

Olen tuntenut mahassani pieniä hipaisuja ja luulen että pipana siellä heiluu vaikka sen ei kai vielä pitäisi tuntuakaan! :D Mutta eikai se nyt ihan mahdotonta voi olla!?

Enää pikkuisen reilu viikko ja me päästään näkemään pikkupipana! <3 Tällä viikolla on neuvolalääkärillä käynti ja ensi viikolla tiistaina sitten ultra! Voi kun malttaisi odottaa!!!!

On se vaan ihanaa kun uusi vuosi on korkattu! Nyt tästä se kevät lähtee, helmikuukin menee supernopeaan kun on muka lyhyempikin! :D Ja päivät alkavat pitenemään pikkuhiljaa! Jeeee!

Uusi vuosi otettiin vastaa kohtuu rauhallisesti, miehen veljen luona oltiin ja saunottiin, pelattiin lautapelejä ja syötiin paljon! Korkattiin alkoholitonta kuoharia. (Hekin kun tietävät tilanteeni.. )
Yöllä ajettiin vielä kotiin koska olin niin väsynyt ja heidän puolitoistavuotias tyttönsä kuitenkin olisi herännyt tosi aikaisin. Minähän se sitten kuskiksi jouduin. Onneksi matka ei kestä kuin noin 15 min. Aika hiljaista oli kahden jälkeen yöllä! :D

Mahtavaa uuttavuotta kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti