perjantai 21. tammikuuta 2011

Kipeyttä aina vaan...

Ärsyttävää kun olen ollut jo pitkään kipeänä.. Ensin joulun jälkeen oli flunssa ja kun se meni, tuli tämä toinen jossa kuumekin kesti ainakin 5 päivää.. En ole vieläkään kunnolla toipunut siitä, ja korvakin on edelleen lukossa ja kamala yskä... Korvassa oli jotain alkavaa tulehdusta johon meinattiin laittaa lääkkeet, mutta mulleppas ei käynytkään mikään lääke. Ensinnä sen takia, että olen allerginen penisiliinille ja sulffalle. Penisiliini olisi raskaana olevalle käynyt, mutta eipä nyt käy mulle. Ja mitkään muut lääkkeet ei käy raskaana olevalle. Joten tää korvatulehdus on vaan otettava, As it is.. Eilen illallakin vaivoin enää kuulin mitään. Yön aikana se aina aukeaa, mutta menee sitten taas uudelleen lukkoon! Saisi jo loppua tämä sairastaminen..

Intoa olisi ollut vuoden alusta mennä vaikka kuntosalille kun ostin 3kk voimassa olevan 10 kerran kortin työpaikkaa lähinnä olevalle salille, mutta nyt kohta jo koko tammikuu mennyt ilman että olen kertaakaan käynyt sielä. Ei sinne vaan kipeänä voi mennä. Harmittaa niin vietävästi! :( Sitten kuitenkin käy niin että en pääse käyttämään sitä kuin pari hassua kertaa. Sinne meni rahat, kankkulan kaivoon. :(

Tänään on vapaa päivä ja huomenna myös. Huomenna meille tulee  miehen siskonpoika hoitoon ( 8v) vain yhdeksi yöksi. Lapset on jaettu eri talouksiin, yhteensä heillä on 4 lasta, yhdessä vähän liian villejä, yksin menee hyvin kun tottelevat paremmin. 

En tiedä mitä tekisin vapaapäivänäni. Kai pitäisi vaan siivota kun tulee se hoitolapsikin, ettei ole hirmusotkuista..
Illalla meille tulee miehen veli ja hänen vaimonsa pelailemaan. Ollaan aika kovia pelaamaan lautapelejä! :) Kauhea himo aina ostaa uusiakin pelejä ja välillä tekee oikein mieli pelata jotain tiettyä peliä! :D

Onko kukaan lukijoistani kiinnostunut lautapeleistä!?

6 kommenttia:

 1. Täällä yksi, joka tykkää pelailla lautapelejä! Mies osasikin yllättää jouluna ja osti minulle Afrikantähden joululahjaksi. ;)

  VastaaPoista
 2. Jes! Me ollaan pelailtu aika monenlaisia pelejä! Suosikkeja on: settlers of catan, dominion, manila, cargassonne yms.. meillä on aika paljon,muitakin kun nuo! :) Mitä pelejä itse yleensä pelaat?

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sinulla! Toivottavasti jatkat ahkerasti kirjoittamista. Minulla on menossa rv6+4 ja helmikuun alussa olis eka neuvola! Mukava lukea juttujasi, kun olet vähän edenpänä kuin minä :-)

  -Emilia

  VastaaPoista
 4. Kiitos Emilia! :) Enköhän mä jatka kirjoittelua, aina välillä voi olla ettei ehdi kirjoitella tai ei ole asiaa, mutta koitan sitten pälpättää vaikka muista aiheista! ;) Sulla on eka neuvola, jännittääkö? :)

  VastaaPoista
 5. No jonkun verran joo, eniten tietenki se että onko mahassa kaikki kunnossa (ja onko siellä ylipäätänsä mitään). "Onneksi" kaikki raskausoireet jyllää. Mahaa mipistää ja välillä kun tulee oikein paha olo, vatsakin menee ihan mutkalle. Tuota olen vähän säikähtänyt, mutta toisaalta verta ei tule, joten pitää vain pitää peukut pystyssä. Inhottaa muuten varmaan olla sairaana? Me asutaan poikaystävän kanssa vielä erillään ja tää mun asunto on ihan jäätävän kylmä talvisin. Koko ajan pitää stressata ettei tuu flunssa. Onneksi yhteenmuutto 1.4 (siinä vaiheessa pahin aika alkaa olla vauvallakin ohi ja minäkin toivottavasti vain kasvattelen mahaa :-) Ai niin! ja olen tuosta bakteeriasiasta ihan samaa mieltä! Meillä vauva ei tule elämään kuplassa, vaan saa ihan rauhassa vähän pyöriäkin lattialla ja kerätä hyvää vastustuskykyä! Jaksamisia :-)

  -Emilia

  VastaaPoista
 6. No kyllä kaikki kuitenkin useimmissa tapauksissa menee hyvin! Kannattaa vaan uskoo siihen, vaikka jotain tapahtuiskin, ei se etukäteen stressaamalla mitään auta! Voi olla parempi jos on positiivisilla mielin!
  Hyvä että teilläkin vauva saa keräillä omaa vastustuskykyään! ;)
  Jaksuja myös!

  VastaaPoista