sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Hampaat hohtavaksi?

Pääsin mukaan Buzzadorin pepsodent white now- kampanjaan, eli testaamaan tuleeko tahnalla valkoisemmat hampaat! Buzzadorina olo tarkoittaa siis sitä että pääsen testaamaan uusia tuotteita ja jaan tietoa ja näytteitä myös ystävilleni, pääsen kertomaan mielipiteeni niistä, jolloin myös mukana parantamassa tuotteita!

Tämä tuote lupaa seuraavaa:
- Tulokset näkyvät jo ensimmäisen harjauksen jälkeen, koska hammastahna luo visuaalisen vaikutelman, joka saa hampaat näyttämään valkoisemmilta ja hohtavimmilta.

- Säännöllisesti käytettynä Pepsodent White Now hammastahna auttaa kirkastamaan hymyn vähitellen ja se soveltuu päivittäiseen käyttöön.


Tuotteen teho perustuu oikeastaan siihen, että se ns. "Huijaa" silmää. Silmä tavoittaa hampaista heijastuvan valon jotka luovat käsityksen hampaiden väristä ja muodosta. Hammastahna hyödyntää siis vastaväri-ideologiaa. Koska sininen on keltaisen vastaväri, se neutraloi keltaista. Sama tapahtuu esim. blondeilla, kun he käyttävät hiustenpesussa hopeashampoota joka on sinistä tai siniviolettia.
Hammastahnassa sanotaan olevan myös pitkäaikainen ja asteittainen vaikutus. Sinisen kalvon pysyvyys hampaiden pinnalla riippuu syljentuotannon määrästä ja se heikkenee sitä mukaa kun syöt tai juot. Eli siis hammastahnaa käyttäessä on hyvä muistaa että se ainoastaan korostaa hampaidesi luonnollista valkoisuutta, siksi se on hellävarainenkin vaihtoehto valkoisempia hampaita havitteleville.

Testasin siis tätä tuotetta itse ja jaoin sitä ystäville ja sukulaisille. Muutaman henkilön hampaita olen nähnyt sen jälkeen kun he ovat käyttäneet tahnaa, ja todella näyttää siltä että heidän hampaansa näyttävät valkoisemmilta!!! Omatkin hampaani hiukan valkoisemmat mutta enemmän olen huomannut eroa kuitenkin muiden hampaissa. Omia hampaitaan näkee joka päivä, joten eroa on hankalampi huomata. Yritin myös ottaa kuvia ennen ja jälkeen mutta totesin sen olevan hankalaa kun kuvausolosuhteet pitäisi olla samat ja kamerani oli sen verran huono ettei siinä eroa ainakaan huomannut. Mielestäni eroa ei kuitenkaan ihan yhden käyttökerran jälkeen huomannut, toisin kun tuotteessa luvattiin.

Oletko itse kokeillut tätä tuotetta vai onko joku muu tuote joka saa suusi hohtamaan kilometrin päähän? Olisi kiva kuulla mielipiteitä jos jollain niitä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti