torstai 26. toukokuuta 2011

Vielä potallinen tavaraa.. :D

Unohdin, että tuohon eiliseen postaukseeni piti laittaa myös sekin, että jäädessäni viime torstaina kesälomalle ja siitä suoraan äippälomalle, työkaverit oli keränneet pienen äippäloma-puketin mulle.. <3 Ihan tuli tippa linssiin.. Pottapaketissa oli vauvan tutteja, äidille pörrösukat, naisten hömppäkirja, karkkipussi, suklaalevy, hammastahna, korvatulpat, suihkugeeli ja pesusieni.. Toivottavasti en unohtanut jotain.. tuntuu että tuo muisti on niin hatara. Tänäänkin kun oltiin ABC:lla syömässä, unohdin ensin antaa bonuskorttini ja sen jälkeen sähläsin kassalla korttieni kanssa, unohdin ottaa "numerokyltin" mukaani kassalta ja jouduin jälkikäteen menemään kyselemään sitä. :DVauveliini on ollut vähän vilkkaampi tänään ja eilen, tuntuu olevan hereillä jatkuvasti.. :D Tuntuu myös siltä kuin se yrittäisi puskea läpi kylkiluistani välillä.. Olo tuntuu aika valasmaiselta kieltämättä ja ei yhtään lohduta että se vain kasvaa ja kasvaaa ja olo käy tukalammaksi! Olen kärsinyt hieman liitoskivuista jotka onneksi ovat ajoittaisia lähinnä!

Loma on alkanut aika rattoisasti ja tapahtumarikkaasti, viikonloppuna oltiin kaverin luona eteläsuomessa heidän juhlissaan. Siellä ohjelmassa oli sumopainia ja hyvää ruokaa ja seuraa tietenkin.

Maanantaina oli neuvola. Siellä oli kaikki kunnossa, painoni maaginen luku oli 66.6kg eli paino on noussut viime kerrasta 897g/viikossa. SF-mitta oli 27. (Viimeksi ollut 23,5 kuukausi sitten. Pikkuinen oli kääntynyt pää alaspäin jo!

Tiistaina menin tapaamaan yhtä toista heinäkuista äitiä, jonka kanssa ollaan tapaamista yritetty vasta puoli vuotta mutta aina mennyt niin että lopulta ollaan peruttu! Oltiin kirppareilla shoppailemassa ja kyllähän sieltä taas jotain löytyikin! Eilenkin oli yksi nettituttutapaaminen, isommalla porukalla olimme ideaparkissa pyörimässä! Kiireistä tämä lomailu! Haluaisin ehtiä siivoilemaankin täällä kotona.. :D

1 kommentti: