keskiviikko 4. toukokuuta 2011

I'm just lovin' it!

Heippa!
Olin tänään vähän ostoksilla keskustassa. Alusvaatevarastoni kaipasi lisäystä, kun vanhat liivit kiristää ja muutenkin ovat väärän kokoisia. Ostin parit liivit Seppälästä, kun siellä oli kaikki liivit 9,95 ja seppälän liivit vaan ovat parhaiten istuneet mulle. Koitin lindexilläkin tänään taas joitain mutta en löytänyt sopivia, taaskaan!

Lisäksi poikkesin Andiamon muuttomyynnissä! Sieltä löysin jälleen kerran jalkaani sopivat  Vagabondit. En tiedä mikä siinä on kun en edes tietoisesti hae vagabondeja mutta aina ne ovat niitä jotka mulle on parhaita.. :D Omistan ainakin jo viidet vagabondit ennestään ja nyt mukaan tarttui Vagabondin Estel- kengät 49.95e. Ovat siis nahkaiset tennarikengät! Olin hakenut tennarinkenkiä, mutta toisaalta nyt nuo nahkaiset ajavat saman asian! :) Olisi tehnyt mieli ostaa myös kankaiset vagabond tennarit, mutta onneksi kuitenkin sain hillittyä itseni!


Poikkesin myös kirppiksellä! Sieltä mukaan tarttui tosi suloinen pullea tiikeri pehmolelu vauvalle, äitiys paitoja 3kpl ja yksi normaali kesätoppi ja yhdet mamalicious äitiys caprifarkut! Nämä kaikki maksoivat yhteensä 9e. :) Olen ostellut äitiysvaatteita myös huuto.netistä setteinä. Olen sieltä saanut myös kesähousuja joita kuitenkin alan tarviimaan kun ei mulle mee vanhatkaan caprit tms kun ei mee kiinni vyötäröstä. Muutenkin on kiva että on vaatteita raskausajallekin, en haluaisi venyttää kaikkia tavallisia toppejani yms.

Vauvalle ostin huuto.netistä myös Baby björn balance sitterin. Olen kuullut että tuo balance on huippusitteri. Sillä näyttäisi olevan vielä jälleenmyyntiarvoakin, sen verran suostuin käytetystä maksamaan että päätä huimaa (80e noin vuoden vanhasta) mutta, halvempiakaan ei juuri ollut! Ja lisäksi haluttiin juuri tuo tietty väri kun se sopii myös muuhun sisustukseemme! Jonkun mielestä on varmaan turhamaista miettiä vauvan tavaroidenkin kohdalla vaan kotinsa sisustusta, mutta sitterihän on vähän kuin lapsen oma sohva tms.. Eli onhan se nyt ihan tärkeää olla sopiva väreiltään niin sitä ei tarvitse piilotella mihinkään!

1 kommentti:

  1. Oi, kun täältäkin kirppiksiltä tekisi löytöjä. Täällä meilläpäin tuntuu että on todella tuuria jos jotakin kivaa sattuu löytymään.. :(

    Mie oon kyllä varmaan superturhamainen noiden sisustusjuttujen kanssa, mutta pitää kyllä vauvajuttujen todellakin sopia sisustukseen ja niiden pitää miellyttää silmää! En ostaisi mitään sellaista, joka ei meille sovi.... Eli ymmärrän täysin kantasi minkä värisen sitterin halusit ostaa :)

    VastaaPoista