perjantai 27. toukokuuta 2011

Ikean hemnes hoitopöytä uusilla vetimillä+ pari söpöilyä

Saatiin vihdoinkin ostettua uudet vetimet ikean hemnes hoitopöytään.. Ensin ostettiin väärän pituiset kun unohdettiin mitat kotiin mutta ostettiin sit mutulla, oli väärä koko, joten sit meni lähes pari viikkoo et saatiin vaihdettua ne uusiin.


Tässä lipasto ennen:Ja tässä jälkeen:Nämä vetimet oli nyt sit Bauhausista. Halvaksihan huvi ei tullut missään tapauksessa.. :D yhteensä tämä "tuunaus" maksoi noin 40e. Mutta nyt lipasto on enemmän mieleeni! :) Kuvassa on myös ikean hoito-alusta jonka löysin 2e:lla myös kirpparilta.

Tässä kuva vetimistä lähempää. Kuvassa myös newborn vaippapaketti ja ihkaekat tutit jotka tulivat siis lahjoina! (Mieheni sai vaippapaketin synttärilahjaksi ja tutit oli työkavereiltani)Tässä pipanan ikiomat pehmolelut.. Mami on ollut vähän höveli ja hankkinut pienelle jo kaksi pehmolelua.. :) Yksi oli isin tuliaiskiraffi. Leopardi oli kirppikseltä 2e. Oli hyväkuntoinen, ei ollenkaan nuhjuinen. Ajattelin vain pesaista sen vielä. Eräs lapsi näki lelun kainalossani kirppiksellä ja osoitti sitä ja sanoi "hau hau hau" :) haha, se oli söpöä!
Pupu on teddy komppanietin ja ostin sen ideaparkin reissulta keskiviikkona!
Ostin tuossa kevättalvella myös tämän söpöisen finlaysonin Aappa- pötkötyynyn. Ajattelin että voisin itse tarvita tätä loppuraskaudessa seläntakustyynyksi ja sitten pipana saisi sen myöhemmin! :)

2 kommenttia:

  1. tosi kivannäköinen tosta lipastosta tuli uusilla vetimillä :) me ollaan tosiaan vasta ensi viikolla menossa ostamaan hoitopöytää, joten saa nähdä ehditäänkö löytää uudet vetimet siihen ajoissa..

    VastaaPoista