maanantai 24. syyskuuta 2012

Äitiyspakkaus vai ei?

Olen jo nyt hyvissä ajoin alkanut pohtimaan äitiyspakkausdilemmaa.. Meillähän siis esikoiselle otettiin äitiyspakkaus. Olin sikäli vähän pettynyt, siihen miten vähän niitä vaatteita ym. käytettiin. Olisi ehkä kannattanut ottaa raha, hankkia vaan ne tarvikkeet mitä tarvitsee ja ostaa ne vaatteet joista tykkää ja joita haluaa käyttää, sillä nyt tuhlasin tuplamäärän rahaa tavallaan kun en ottanut sitä avustusta rahana ja  ostin kuitenkin erikseen vaatteet mistä tykkäsin ja jäi suuri osa pakkauksen vaatteista pitämättä..

Jotenkin tuntuu että kun se vauva on niin kovin vähän aikaa pieni, haluaisi käyttää mahdollisimman söpöjä vaatteita sillä, koska ei se isompana enää näytä yhtä söpöltä niissä kuoseissa. (esim. jotkut lindex kuosit alkaa meidän 1veellä näyttää jo liian lapsellisille omaan silmään, mutta pikkuvauvalla olis ihania..)

ihana laatikko!! www.kela.fi


Fiiliskuvia kelan sivuilta löytyy täältä


Nämä kaksi on aivan suloisia! paljon kivemmat omaan silmään kuin ne edelliset..
kuva:www.kela.fi
kuva:www.kela.fi


www.kela.fi
Viime vuotisessa pakkauksessa myös tuo collegepuku oli enemmän poikamainen, annoin itse sen pois. Tämä norsukuosi on kiva!


Meillä entisestä pakkauksesta käytetty makuupussia (hyvin vähäsen),villapukua, hymynaamatumput, kestovaipat, ruokalappua, muutamia potkareita ja lakanat + pyyhe ja kylpylämpömittari.
Kynsisaksetkin ostin kaupasta toiset kun nuo pakkauksen tuntui vähän huonoilta..Nyt ensimmäinen ajatus olikin, että ei oteta pakkausta, kun tarvikkeet on jo olemassa. Mutta rupesi kuitenkin vähän kaihertamaan kun luin jostain idean että pakkauksista voisi lapsille koota jonkinlaisen muistojen laatikon.. ;) se oli suloinen ajatus, joten nyt en tiedäkään otanko vai enkö ota..
Ja onhan tuo uusi pakkaus aika ihana, se laatikkokuosikin on superihana.. :) Ainakin tykkään noista vaatteistakin enempi kun siitä viime vuoden (eli se joka on ollut jaossa vuoden 2011 alusta tähän asti kun tuota uutta alettiin jakaa) 
Oletko itse ottanut toiselle lapselle pakkauksen ja jos niin mistä syystä ottanut tai jättänyt ottamatta!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti