tiistai 4. syyskuuta 2012

Keittiöremontti KUVIA!

Nyt vihdoin saan aikaiseksi kirjoittaa meidän rempasta.. Laitan ensin kuvia miltä keittiö näytti ennen ja sitten jälkeen kuvia... ;)


ENNEN:
Kuva olohuoneesta päin, väliseinä.

Kuva ruokailutilasta päinJÄLKEEN:
Haluttiin saada vähän avaruutta, ja seinästä katkaistiin pätkä, niin että siihen jäi L-muotoinen seinä. Seinä päällystettiin sisustuskivellä. Nyt on mukava kun voi tehdä ruokaa ja samalla katsoa mitä lapsi touhuaa, tai vaikka telkkaria toisella silmällä! :)


Keittiö olkkarilta päin.


Keittiön kohdalle tehtiin  myös katon madallutus paneeleilla, jotta saatiin siihen upotettua led-valaistus. Yksi ledeistä tulee myös olkkarin puolelle, tuon kiviseinän eteen. Se on mukava kun iltaisin himmentimellä saa juuri sopivan valaistuksen keittiö/olkkari alueelle!


ruokailutilan suunnaltaSaatiin lisää pöytätasoa ja tilan tuntua kun tuolta suoraan edestä poistettiin pakastin ja tilalle tuli saarekkeen yhteyteen samsungin side-by-side jääkaappipakastin, jossa pakastin osa pienempi, mutta otettiin se ilman jääpalakonetta, niin on pakastintilaa pikkuisen enempi.. Mikrokin laitettiin hyllylle, joten sekään ei vie pöytätilaa! Integroitu mikro olisi ollut kivempi mutta sitä varten olisi pitänyt teettää jotain erikoissyviä kaapistoja jotka taas maksoi hunajaa..

Tiskikone sensijaan on integroitu, joten se näyttää tavalliselta kaapinovelta.


Tasot ovat puuta (saarnia, olikohan,..), käsitelty osmon vahalla tumma tammi+ topoil. (sama kuin meidän lattia)

ruokailutilan suuntaan, taka-alalla: ruokailutilan seinässä myös kapeat lasikippikaapit
 Saatiin mukavasti tilaa meidän lasitavaralle jota on melkoisesti siunaantunut kun lähisukulaisia on työskennellyt aikoinaan iittalan lasitehtaalla... Nyt kun tuonne ylös tuli lasioviset kippikaapit, ei tarvitse kaikkia laseja piilottaa kaappien uumeniin kun ne näkyvät nyt kivasti myös sieltä!


Keittiön L-seinä suoraan edestä

saarekkeessa Savon uppopistorasia, huippukätevää!

Seinäpinta iltavalaistuksessa
Mitä piditte uudesta keittiöstämme? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti