tiistai 4. syyskuuta 2012

Piltti maitojuoma

Olen mukana buzzador-kampanjassa jossa tällä kertaa testattavana Piltin uutuus, maitojuoma!

Jaoin pilttijuomia mm. tyttöni 1-vuotis kaverisynttäreillä vieraille sekä sukulaisten ja kavereiden lapsille!
Oma mielipide tuotteesta: 
Me ollaan tuota juomaa maistettu jo ennen tätä kampanjaakin, se on kätevän kokoisessa paketissa ja kulkee vaivatta mukana. Tyttömme taas ei niinkään joka kerta kyllä mausta ole tykännyt tai muuten vaan ei ole kelvannut,  voi olla siksi kun tämä maistuu aavistuksen vaniljalta!
Mutta taas joinain kertoina on juonut maidon kokonaan. Nokkamukista ollaan juotettu, kun ei se noista pilleistä vielä ymmärrä paljoo! :D


Muumimukien kanssa kattauksessaPiltin nettisivuilta kopioitua tuotetietoa! www.pilttipiiri.fi

Piltti Maitojuoma

Ikioma maitojuoma taaperoille!
Piltti Maitojuoma on uusi, taaperoiden ikioma maitojuoma. Se on kehitetty vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla yli yksivuotiaan lapsen ravitsemuksellisia tarpeita.
Lue lisää pienten lasten ravitsemuksesta.
Paljon rautaa
Piltti Maitojuoma sisältää kymmenen kertaa enemmän rautaa kuin tavallinen lehmänmaito.
Lisäksi Piltti Maitojuomassa on kalsiumia ja tärkeitä vitamiineja. Piltti Maitojuomassa on tavallista maitoa enemmän pehmeitä rasvoja ja lisäksi se sisältää vähemmän proteiinia, jota pieni lapsi voi saada turhan paljon tavallisesta maidosta.
Lue lisää Maitojuoman ja tavallisen maidon eroista täältä.
Tutustu Maitojuoman ainesosaluetteloon.

Välipalaksi ja mukaan matkalle
Piltti Maitojuoma on helppo ja kätevä välipalajuoma tai matkaeväs. Sen hauska pilli levittää maidon suuhun tasaisemmin. Iskukuumennuksen ansiosta Piltti Maitojuoma säilyy myös huoneenlämmössä, joten se on helppo ottaa mukaan
*Buzzadorina oleminen tarkoittaa siis sitä että pääsee ensimmäisten joukossa testaamaan uusia tuotteita ja jakamaan näytteitä ystäville sekä kertomaan niistä mielipiteensä ja näin ollen vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennen kun ne ovat tulleet markkinoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti