torstai 6. syyskuuta 2012

Ulkoiluvaatteita pienelle neidille!

Nyt on ollut  niin kylmä kesä ja alkusyksykin, että monille varmaan tulee mieleen jo nyt että lapset tarvitsee toppavaatteita ja muuta lämmikettä! Noh, niin ajattelin minäkin...
Tein vähän hankintoja neidille syksyyn ja talveen..
Jossain vaiheessa melkein mielessäni vannoin että en KOSKAAN raaski ostaa Racoonin (ent.cupcake) ulkoiluvaatteita, jotenkin en vaan sitten kuitenkaan voinut vastustaa, koska ne ovat mielestäni kauneimpia ulkovaatteita mitä olen nähnyt.. < 3 Ajattelen vieläkin ticket to heavenin vaatteista, että niitä en koskaan tule ostamaan, saa nähdä paukkuuko periaatteet joskus vielä siinäkin! ;)

Racoon pilkullinen anorakkimallinen takki
 Racoon takki on kokoa 80 mutta melkoisen reilu, melkolailla samaa kokoa kuin lindexin 86 vk-takki, jonka ostin keväällä jo jemmaan.Tämä oli alennuksessa MiniQ verkkokaupassa, (51,80/ norm. 74e)

takki sekä Racoonin ulkohousut (armyvihreät)

Ostin myös Racoonin vihreät 86 koon ulkohousut ozbaby verkkokaupasta, kun nämä olivat kanssa alennuksessa. (hinta 35,40/norm.59e) Sopivat takin kanssa, vaikka ovatkin vihreät.(kun nuo resorit ovat sellaiset harmaat tuossa takissa!) Ajattelin että näitä voisi käyttää takin kanssa keväällä, kun takki on kuitenkin reilumpaa kokoa, niin menee varmaan vielä keväälläkin. Nyt syksyksi löysin käytetyt ruskeanharmaat reimatecin housut 7eurolla, jotka käy nyt syksyllä tuon takin kanssa.


Cupcake takki käytettynä tutultani
Ennen tuota välikausitakki ostostani, ostin tutultani cupcaken toppatakin koossa 74, tämä kanssa reilua, niin oletan ja toivon sen mahtuvan talvella. Takki tosin ei ole vielä kotiutunut, joten en ole nähnyt sitä vielä luonnossa...

Minymo merkkiset  ruskeanharmaat toppahousut

Ostin Minymon toppahousut (myös ozbabyn verkkokaupasta), koska nämä olivat superalessa, (hinta 22e/norm.55e) ja kuitenkin vedenpitävät!näitä voi käyttää talvella varmaankin yhdessä.. Takissa on ruskeat resorit..


Toppahaalarinkin toki ostin, senkin käytettynä tutulta 25e. haalarin on tosi hyvässä kunnossa!

Haalari on Name it:in.
Seuraavaksi hankintalistalla onkin talvikengät tytölle.. Olen vähän pähkäillyt, mikä merkki olisi hyvä vai onko sillä loppujen lopuksi merkitystä!

SOKERINA POHJALLA:
Vihreänruskea Racoonin paita..
Enpä voinut vastustaa tätä trikoopaitaa, kun oli niin suloinen. Pesun jälkeen tämä oli kyllä pienoinen pettymys, kangas ei ollut kovin hyvän tuntuista, tämä kutistuisi varmasti jos laittaisin rumpuun ja ilman rumpuakin sain venytellä tovin että se näyttäisi kokoiseltaan. sydänkin alkoi kupruilla tikkauksien kohdalta.. melkein tekisi mieli laittaa reklaa, mutta toisaalta en raaski..

Millaisia kokemuksia teillä on lasten toppavaatteista ja muista ulkoiluvaatteista??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti